Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Constantin si o parte dintre parlamentarii Pro Romania ar urma sa voteze Cabinetul Orban -surse

Hotnews Hotnews,
 Daniel Constantin si o parte dintre parlamentarii Pro Romania ar urma sa voteze Cabinetul Orban -surse

Prim-vicepresedintele Pro Romania Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu si alti parlamentari ai formatiunii vor sa voteze pentru Cabinetul Orban, au declarat pentru HotNews surse din partid, in contextul in care Victor Ponta declarase ca nu vor participa la sedinta de luni in care se va da votul de investire. Printre cei care sustin ca partidul trebuie sa voteze Cabinetul Orban se numara si fostul premier Mihai Tudose, in prezent europarlamentar. continuă pe Hotnews

Domnul Orban are timp pana luni la ora 14.00. Ponta pune conditii pentru ca parlamentarii Pro Romania sa vina in plen la votul de investitura

Liderul Pro Romania, Victor Ponta a declarat sambata seara ca parlamentarii formatiunii sale nu voteaza guvernul Ludovic Orban dar ca se gandesc sa intre in sala sa asigure cvorumul de sedinta cu conditia ca Ludovic Orban, sa-i schimbe pe cei 3 ministri care au primit aviz negativ dupa audierile din comisiile parlamentare.

Ponta sustine ca parlamentarii Pro Romania care vor vota luni Guvernul PNL vor fi exclusi din partid

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii Pro Romania care vor intra luni in plenul Parlamentului si vor vota Guvernul PNL vor fi dati afara din partid. El a insistat ca daca liberalii vor sprijinul.

Ponta sustine ca parlamentarii Pro Romania care vor vota luni Guvernul PNL vor fi exclusi din partid

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii Pro Romania care vor intra luni in plenul Parlamentului si vor vota Guvernul PNL vor fi dati afara din partid. El a insistat ca daca liberalii vor sprijinul.

Deputatul Daniel Constantin anunta ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantina declarat ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca Mihai Tudose ar fi negociat cu PNL.

Mihai Tudose ii da replica lui Ponta si face apel la parlamentarii Pro Romania sa voteze Guvernul Orban: De trei luni totul e blocat. Suntem de Kafka

Vicepresedintele ProRomania Mihai Tudose a facut apel la colegii sai din partid sa votezeGuvernului Orban in Parlament,desi liderul formatiunii, Victor Ponta, a dat ordin ca membrii partidului sa nu.

Lista parlamentarilor Pro Romania si PSD care vor vota Cabinetul Orban- surse

Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meirosu si Damian Florea sunt parlamentarii Pro Romania care vor vota pentru investirea Cabinetului Orban, in cadrul sedintei plenului reunit de astazi, in ciuda amenintarilor cu excluderea lansate de liderul de partid, Victor Ponta.

Bogdan Chirieac: Pro Romania s-a rupt dupa ziua de astazi. Cred ca vom avea depunere de juramant in aceasta seara

Jurnalistul Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, ca Guvernul lui Ludovic Orban are toate sansele sa treaca, avand in vedere negocierile din ultimele zile ale liderilor PNL cu parlamentarii Pro Romania, partid.

Conditia lui Ponta ca Pro Romania sa asigure cvorumul la votul de investire a Guvernului PNL

Victor Ponta a declarat ca parlamentarii Pro Romania vor contribui la asigurarea cvorumului, in ziua investirii Guvernului PNL, daca liberalii vor inlocui ministrii propusi care nu au obtinut avizul comisiilor.

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri ai Pro Romania, confirma ca voteaza guvernul Orban: Sunt circa 8 colegi care vor sustine Executivul PNL (VIDEO)

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri Pro Romania, au anuntat luni la Parlament ca vor vota guvernul Orban. Constantin a afirmat ca si alti circa 8 paroamentari ai Pro Romania vor sustine Executivul.

Daniel Constantin confirma o noua tradare. Sase parlamentari Pro Romania voteaza Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantin confirma ca tradeaza din nou si anuntaca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )