Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deputatul Daniel Constantin anunta ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban

Antena3 Antena3,
Deputatul Daniel Constantin anunta ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantina declarat ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca Mihai Tudose ar fi negociat cu PNL. continuă pe Antena3

Daniel Constantin confirma o noua tradare. Sase parlamentari Pro Romania voteaza Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantin confirma ca tradeaza din nou si anuntaca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca.

Daniel Constantin si o parte dintre parlamentarii Pro Romania ar urma sa voteze Cabinetul Orban -surse

Prim-vicepresedintele Pro Romania Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu si alti parlamentari ai formatiunii vor sa voteze pentru Cabinetul Orban, au declarat pentru HotNews surse din partid, in contextul in care Victor Ponta declarase ca nu vor participa la sedinta de luni in care se va da votul de investire. Printre cei care sustin ca partidul trebuie sa voteze Cabinetul Orban se numara si fostul premier Mihai Tudose, in prezent europarlamentar.

Ponta sustine ca parlamentarii Pro Romania care vor vota luni Guvernul PNL vor fi exclusi din partid

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii Pro Romania care vor intra luni in plenul Parlamentului si vor vota Guvernul PNL vor fi dati afara din partid. El a insistat ca daca liberalii vor sprijinul.

Ponta sustine ca parlamentarii Pro Romania care vor vota luni Guvernul PNL vor fi exclusi din partid

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii Pro Romania care vor intra luni in plenul Parlamentului si vor vota Guvernul PNL vor fi dati afara din partid. El a insistat ca daca liberalii vor sprijinul.

Continua marea tradare din Pro Romania. inca un deputat se decize de Victor Ponta, in ziua votului Guvernului Orban: Sunt solidar cu Constantin si Cimpeanu

Lovitura grea pentru Victor Ponta, chiar in ziua votarii noului Guvern. Deputatul Mircea Banias, liderul Pro Romania Constanta, a anuntat, luni, ca e solidar cu grupul de parlamentari Pro Romania, condus de.

Scandal in Pro Romania. Ponta il face tradator pe Tudose pentru ca a negociat cu PNL: Ne-a mintit pe toti

Victor Ponta il acuza pe Mihai Tudose de tradare pe motiv ca a negociat cu PNL pentru sustinerea Guvernului Orban, in conditiile in care Pro Romania anuntase ca nu va sustine noul Cabinet. Daniel Constantin si mai multi parlamentari Pro Romania ar urma sa voteze Cabinetul Orban.

Mai multi parlamentari Pro Romania vor sa voteze guvernul Orban. Victor Ponta il are model pe Dragnea, ii ameninta cu excluderea

Ultimele informatii din presa anunta ca cinci parlamentari Pro Romania vor vota guvernul Orban, cu argumente pertinente. Informatii vin si de la europarlamentarul Mihai Tudose, care explica foarte clar de ce ordinul lui Ponta, de a boicota validarea guvernului Orban, este impotriva intereselor Romaniei, venite de la partidul Pro Romania.

UPDATE: Orban, inaintea votului de investire: Boicotul este o premiera, dar am incredere ca un numar cat mai mare de parlamentari PSD si Pro Romania vor vota guvernul

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator ca un numar cat mai mare de parlamentari Pro Romania si PSD vor vota astazi pentru investirea Cabinetului sau, in ciuda boicotului fara precedent anuntat de cele doua grupuri parlamentare. Liderul PNL a mai spus ca mizeaza pe 237-243 de voturi.

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD. Surse din PNL spun ca cel putin opt parlamentari Pro Romania vor fi astazi in plen alaturi de cativa parlamentari PSD, in.

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri ai Pro Romania, confirma ca voteaza guvernul Orban: Sunt circa 8 colegi care vor sustine Executivul PNL (VIDEO)

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri Pro Romania, au anuntat luni la Parlament ca vor vota guvernul Orban. Constantin a afirmat ca si alti circa 8 paroamentari ai Pro Romania vor sustine Executivul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,355 seconds )