Libnet.ro
UNICEF

08:00

Daniel Constantin: Romania este o piata mare in care se pregatesc sa intre produse la preturi mult mai mici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Daniel Constantin: Romania este o piata mare in care se pregatesc sa intre produse la preturi mult mai mici

Solutiile gasite de Uniunea Europeana pentru sustinerea tarilor afectate de emargoul impus de Rusia pentru importul de produse alimentare nu sunt satisfacatoare pentru Romania, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Daniel Constantin: Romania, pe primul loc in UE la suprafata cultivata cu porumb

Romania se afla pe primul loc in UE din punct de vedere al suprafetei de porumb, insa nu si in ceea ce priveste randamentul la hectar.

Constantin: Romania se mandreste cu cea mai mare suprafata cultivata de porumb din UE, dar este printre codase la randament

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana UE) din punct de vedere al suprafetei cultivate cu porumb, insa este departe de prima pozitie in ceea ce primeste randamentul la hectar, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Daniel Constantin: Reducerea TVA este prioritara, insa deciza apartine noului Executiv

Primul sector care ar trebui sprijinit prin reducerea TVA, dupa aplicarea masurii la paine si produse de panificatie, este cel al carnii, apreciaza ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, care spune ca decizia va apartine noului Executiv, bugetul.

Daniel Constantin: Exista premize ca si 2014 sa fie cu balanta comerciala pozitiva pentru produse agricole

Exista toate premizele ca si anul 2014 sa se incheie cu o balanta comerciala pozitiva pentru produsele agro-alimentare, dupa ce anul 2013 s-a incheiat pe plus la acest capitol, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Daniel Constantin: Solutiile gasite de UE la embargoul impus de Rusia nu sunt satisfacatoare

Solutiile gasite de Uniunea Europeana pentru sustinerea tarilor afectate de emargoul impus de Rusia pentru importul de produse alimentare nu sunt satisfacatoare pentru Romania, a declarat vineri ministrul.

INTERVIU Carlos Mencia: M-am nascut sa fiu un actor de comedie, acesta este motivul pentru care m-a creat Dumnezeu, nu exista nimic altceva

Cunoscutul actor de comedie, Carlos Mencia, a acordat un interviu site-ului Hotnews. ro in care a discutat despre cariera sa si despre faptul ca va sustine un spectacol in premiera in Romania: Am intalnit multi romani in America si mi-au povestit cat de frumosi sunt oamenii din Romania si cat de frumoasa este tara. Abia astept sa intalnesc Romania si chiar mai mult, abia astept ca Romania sa ma intalneasca pe mine. Carlos Mencia va sustine un spectacol de zile mari promitand ca va glumi despre orice, fara restrictii: Exista un singur lucru care m-ar putea cenzura: Moartea. Intra in articol pentru a citi interviul acordat site-ului Hotnews. ro de Carlos Mencia.

Politic Show: Ponta, despre Melescanu: Este dreptul domniei sale de a candida; va fi dificil sa intre in turul doi; Corina Cretu: Romania nu este singura tara care are probleme cu absorbtia fondurilor europene; Muresenii vor in afara Tinutului Secuiesc

BEC: Kelemen Hunor si-a depus candidatura la Presedintie. A strans peste 270. 000 de semnaturi. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-a depus luni. Contraperformanta. Mai putine voturi decat semnaturi. Alianta Crestin Liberala a reusit, ieri, sa adune mai putine bile in urne decat numarul semnatarilor motiunii.

Kelemen: Cred ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-a lansat, vineri, la Miercurea Ciuc, candidatura la Presedintie. El a spus ca Romania va fi puternica si respectata, daca va solutiona relatia dintre majoritate si minoritate, adaugand ca daca va fi ales va fi un presedinte al oamenilor, relateaza Mediafax.

Gazprom: Romania este privilegiata in regiune, pentru ca are resurse proprii

Romania are o pozitie privilegiata in Europa Centrala si de Est, pentru ca are propriile resurse naturale, a declarat, ieri, Ileana Baltatu, directorul executiv pentru Romania al NIS Petrol, subsidiara din Serbia a Gazprom Neft. Compania a deschis un lant de benzinarii in Romania sub brandul Gazprom.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )