Libnet.ro
UNICEF

22:31

Kelemen: Cred ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar

România Liberă România Liberă,
Kelemen: Cred ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-a lansat, vineri, la Miercurea Ciuc, candidatura la Presedintie. El a spus ca Romania va fi puternica si respectata, daca va solutiona relatia dintre majoritate si minoritate, adaugand ca daca va fi ales va fi un presedinte al oamenilor, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Kelemen Hunor: Romania va fi puternica, respectata daca va solutiona relatia dintre majoritate si minoritate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-a lansat, vineri, la Miercurea Ciuc, candidatura la Presedintie, el declarand ca Romania va fi puternica si respectata, daca va solutiona relatia dintre majoritate si .

Daniel Constantin: Romania este o piata mare in care se pregatesc sa intre produse la preturi mult mai mici

Solutiile gasite de Uniunea Europeana pentru sustinerea tarilor afectate de emargoul impus de Rusia pentru importul de produse alimentare nu sunt satisfacatoare pentru Romania, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, scrie Mediafax .

Gazprom: Romania este privilegiata in regiune, pentru ca are resurse proprii

Romania are o pozitie privilegiata in Europa Centrala si de Est, pentru ca are propriile resurse naturale, a declarat, ieri, Ileana Baltatu, directorul executiv pentru Romania al NIS Petrol, subsidiara din Serbia a Gazprom Neft. Compania a deschis un lant de benzinarii in Romania sub brandul Gazprom.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )