Libnet.ro
UNICEF

13:00

Radu Banciu: Victor Ponta este cel mai mare mincinos postdecembrist din politica romaneasca (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Victor Ponta este cel mai mare mincinos postdecembrist din politica romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia politica actuala, in conditiile in care Pro Romania s-a alaturat motiunii de cenzura depuse de PSD si UDMR,. continuă pe B1

Radu Tudor: Klaus Iohannis este cel mai mare avocat al alegerilor anticipate

Jurnalistul Radu Tudor considera ca presedintele Klaus Iohannis este cel mai mare avocat al alegerilor anticipate, subliniind ca daca acestea au loc in luna mai sau iunie PNL se afla inca pe cai mari, insa daca acestea vor fi in noiembrie liberalii s-ar putea sa aiba probleme.

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

Cum s-a lasat Cornelia Catanga de fumat, dupa 38 de ani. Cel mai mare regret al artistei

Cornelia Catanga a trecut prin clipe de groaza! Aceasta a vazut moartea cu ochii, dupa ce a suferit un infarct. Dupa tragicul eveniment, artista a luat decizii extrem de importante care sa-i imbunatateasca starea de sanatate. Cum a reusit sa se lase de fumat, dupa 38 de ani si care este cel mai mare regret .

Euroins, cel mai mare asigurator RCA din tara, amendat cu 100.000 de lei pentru nereguli la efectuarea despagubirilor

Conducerea ASF a decis joi sanctionarea Euroins, cel mai mare asigurator RCA, cu amenda in valoare de 100. 000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale la instrumentarea dosarelor de dauna, a anuntat joi autoritatea de supraveghere. Decizia vine dupa ce luna trecuta Confederatia transportatorilor auto COTAR) a amenintat cu organizarea unui protest de amploare pentru a atrage atentia autoritatilor statului asupra nerespectarii legii la plata despagubirilor de catre Euroins pe piata RCA.

Vastint Romania - dezvoltatorul cu cel mai mare scor Leed Platinum din tara noastra

Vastint Romania a primit certificarea LEED Platinum pentru cea de-a treia cladire a proiectului Timpuri Noi Square, devenind dezvoltatorul cladirilor de birouri cu cel mai mare scor LEED PLATINUM din tara noastra, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Neymar, la 28 de ani - Cine este cel mai bun jucator din istorie si cum vede viitorul Braziliei

Neymar a implinit miercuri 28 de ani, iar FIFA a publicat pe site-ul oficial un interviu special cu brazilianul. Starul celor de la PSG a vorbit despre ce a insemnat ratarea Copei America pentru el, dar si despre cum vede actuala echipa a Braziliei. A precizat care este cel mai bun jucator din istorie din punctul sau de vedere si l-a laudat pe Kylian Mbappe, coechipierul sau de la campioana Frantei.

Robert Pattinson este cel mai frumos barbat din lume! Cine a decis asta!

Robert Pattinson este oficial cel mai frumos barbat din lume! Iar asta nu o spune vreun clasament oarecare, ci oamenii de stiinta! Iata cum este posibil acest lucru! .

Deputat PNL: Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan, candidatul USR la Primaria Capitalei, este cel mai bun dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum din partea dreptei, fiind cel mai bine plasat s-o invinga pe Gabriela Firea.

Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum, argumentand ca nu ne mai putem permite inca patru ani cu Firea Faliment.

Pierderi de 236 milioane dolari pentru cel mai mare grup bancar japonez

Rezultatul negativ este primul din ultimul deceniu, pentru banca Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. MUFG), cea mai mare banca din Japonia dupa valoarea activelor, a raportat pierderi nete pentru cel de-al treilea trimestru fiscal, incheiat in decembrie 2019, rezultatul negativ fiind primul din ultimul deceniu pentru institutia de credit, conform Reu-ters.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )