Libnet.ro
UNICEF

10:45

Coronavirusul afecteaza cel mai mare targ de smartphone-uri din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coronavirusul afecteaza cel mai mare targ de smartphone-uri din lume

Doi producatori importanti de echipamente mobile si telefoane au anuntat ca nu vor onora editia din acest an a Mobile World Congress din cauza coronavirusului. continuă pe Ziarul Bursa

Euroins, cel mai mare asigurator RCA din tara, amendat cu 100.000 de lei pentru nereguli la efectuarea despagubirilor

Conducerea ASF a decis joi sanctionarea Euroins, cel mai mare asigurator RCA, cu amenda in valoare de 100. 000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale la instrumentarea dosarelor de dauna, a anuntat joi autoritatea de supraveghere. Decizia vine dupa ce luna trecuta Confederatia transportatorilor auto COTAR) a amenintat cu organizarea unui protest de amploare pentru a atrage atentia autoritatilor statului asupra nerespectarii legii la plata despagubirilor de catre Euroins pe piata RCA.

Cum s-a lasat Cornelia Catanga de fumat, dupa 38 de ani. Cel mai mare regret al artistei

Cornelia Catanga a trecut prin clipe de groaza! Aceasta a vazut moartea cu ochii, dupa ce a suferit un infarct. Dupa tragicul eveniment, artista a luat decizii extrem de importante care sa-i imbunatateasca starea de sanatate. Cum a reusit sa se lase de fumat, dupa 38 de ani si care este cel mai mare regret .

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

Vastint Romania - dezvoltatorul cu cel mai mare scor Leed Platinum din tara noastra

Vastint Romania a primit certificarea LEED Platinum pentru cea de-a treia cladire a proiectului Timpuri Noi Square, devenind dezvoltatorul cladirilor de birouri cu cel mai mare scor LEED PLATINUM din tara noastra, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Pierderi de 236 milioane dolari pentru cel mai mare grup bancar japonez

Rezultatul negativ este primul din ultimul deceniu, pentru banca Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. MUFG), cea mai mare banca din Japonia dupa valoarea activelor, a raportat pierderi nete pentru cel de-al treilea trimestru fiscal, incheiat in decembrie 2019, rezultatul negativ fiind primul din ultimul deceniu pentru institutia de credit, conform Reu-ters.

Statele Unite trimit zeci de mii de trupe in Europa pentru a lua parte la cel mai mare exercitiu NATO ai ultimilor 25 de ani. Ce contributie va avea Romania (FOTO, VIDEO)

Statele Unite va desfasura numai putin de 20. 000 de militari, plus echipament greu, in Europa pentru a lua parte la cel mai amplu exercitiu al NATO din ultimii 25 de ani, un exercitiu la care ia parte si.

Trump: Soleimani a fost cel mai mare macelar al regimului iranian, un monstru. Mesajul nostru pentru teroristi este clar

Presedintele american Donald Trump a mentionat, in cadrul discursului pentru Starea natiunii, despre asasinarea lui Qassem Soleimani, comandantul iranian ucis la 3 ianuarie, in Bagdad, Irak.

Exodul continua. Romania este cea mai mare sursa de forta de munca pentru UE

Exodul romanilor continua. Romania este cel mai mare exportator de forta de munca din Uniunea Europeana, arata cel mai nou raport al Comisiei Europene despre mobilitatea angajatilor din uniune.

FOTO Cum arata cel mai nou cinematograf din Bucuresti, unde iti vei putea comanda mancare de la restaurant in timpul filmului

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului 2018 ca va intra pe piata din Romania . Pe 27 decembrie Cinemax a inaugurat primul cinematograf, in Veranda Mall, in urma unei investitii de 2.

VIDEO Cea mai mare ratare fotbalistica din 2020: Un jucator australian a ajuns de rasul internetului

Sunt anumite faze in fotbal despre care se spune ca e mai greu sa ratezi spatiul portii decat sa inscrii. Australianul Craig Goodwin de la Al-Wahda Arabia Saudita) tocmai a reusit o astfel de performanta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )