Libnet.ro
UNICEF

20:00

DANIEL TUDORACHE, PRIMARUL SECTORULUI 1: Tribunalul Bucuresti a decis ca groapa de gunoi de la Chiajna este ilegala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANIEL TUDORACHE, PRIMARUL SECTORULUI 1: Tribunalul Bucuresti a decis ca groapa de gunoi de la Chiajna este ilegala

Reprezentantii Primariei Sectorului 1 au transmis ca Tribunalul Bucuresti a decis, pe 14 august, sa anuleze Autorizatia Integrata de Mediu pentru depunerea deseurilor pe ultimele doua suprafete, inca functionale, ale gropii de gunoi Chiajna-Rudeni. continuă pe Ziarul Bursa

Data la care ar putea fi votata motiunea PSD! Daniel Tudorache a facut marele anunt

Chiar in aceste momente are loc Congresul PSD, iar liderii se intrec in declaratii, care mai de care mai incitante. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 si actualul candidat al PSD pentru aceasta functie a anuntat si data la care ar putea fi votata motiunea PSD.

Daniel Tudorache: Votul la motiunea de cenzura va fi in jurul datei de 7 septembrie

Primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a declarat, sambata, pentru News. ro, ca motiunea de cenzura va fi votata in jurul datei de 7 septembrie, in sesiunea ordinara a Parlamentului.

Tribunalul Bucuresti a dat decizia. Succes in instanta: ce se intampla cu groapa de gunoi din Chiajna

Tribunalul Bucuresti a decis anularea Autorizatiei Integrate de Mediu pentru depunerea deseurilor pe ultimele doua suprafete, care inca functioneaza, ale gropii de gunoi Chiajna-Rudeni. Dan Tudorache, primar al sectorului 1, va sustine o conferinta de presa pe aceasta tema maine, 24 august, 2020, incepand cu ora 11:00, chiar la sediul Primariei Sectorului 1. Tribunalul Bucuresti .

Primaria Sectorului 1: Dupa mai bine de doi ani de proces, Tribunalul Bucuresti a decis ca groapa de gunoi de la Chiajna este ilegala

Reprezentantii Primariei Sectorului 1 au transmis ca Tribunalul Bucuresti a decis, pe 14 august, sa anuleze Autorizatia Integrata de Mediu pentru depunerea deseurilor pe ultimele doua suprafete, inca functionale, ale gropii de gunoi Chiajna-Rudeni.

Cererea lui Eugen Teodorovici de amanare a Congresului PSD, respinsa de Tribunalul Bucuresti

Cererea lui Eugen Teodorovici de amanare a Congresului PSD, programat pentru sambata, 22 august, a fost respinsa, vineri, de Tribunalul Bucuresti. Fostul ministru al Finantelor solicitase amanarea Congresului.

Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Eugen Teodorovici de a amana Congresul PSD de sambata

Tribunalul Bucuresti a respins vineri solicitarea lui Eugen Teodorovici de a fi amanat Congresul PSD de sambata, pana cand se rezolva litigiul privind anularea unor decizii ale conducerii interimare ilegale a formatiunii. Senatorul social-democrat poate face apel in termen de cinci zile de la pronuntarea instantei.

Tribunalul Bucuresti respinge cererea lui Teodorovici de amanare a congresului PSD

Tribunalul Bucuresti a respins, astazi, cererea depusa de Eugen Teodorovici, in care fostul ministru de Finante solicita amanarea desfasurarii congresului extraordinar al PSD, care are loc sambata, 22 august.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )