Libnet.ro
UNICEF

10:45

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE, Tariceanu, cea mai mare dezamagire a mea

Hotnews Hotnews,
 Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE, Tariceanu, cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat joi seara ca demisioneaza din ALDE si a afirmat ca Tariceanu este cea mai mare dezamagire a sa. continuă pe Hotnews

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE. Tariceanu s-a predat

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat joi seara la Antena 3 cademisioneaza din ALDE. Ma despart definitiv si irevocabil de domnulTariceanu, a spus Zamfir. Zamfir l-aacuzat pe Calin.

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE. Tariceanu, cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat ca demisioneaza din ALDE, considerandu-l pe Calin Popescu Tariceanu, liderul formatiunii, cea mai mare dezamagire a sa. imi dau demisia de la ALDE. Ma despart.

Daniel Zamfir isi da demisia din ALDE: Tariceanu este cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul ALDE a anuntat joi ca isi da demisia din partid si a spus despre presedintele partidului, Calin Popescu Tariceanu, ca este cea mai mare dezamagire a sa.

George si-a dat demisia din Politia Romana dupa 20 de zile. Acum, mesajul lui provoaca cutremur in sistem

George si-a dat demisia din Politia Romana dupa doar 20 de zile in serviciu, din cauza neregulilor din sistem. Tanarul povesteste, pe Facebook, ca a fost visul lui sa devina politist, insa ceea ce a.

Protejata lui Ciolos si-a dat demisia din PLUS

Fostul secretar de stat in Ministerul Culturii din Guvernul Dacian Ciolos, Oana Bogdan, si-a anuntat demisia din PLUS, formatiunea politica condusa de fostul premier. Demisionez nu numai din BN, ci.

Ponta, ironii la adresa liderului ALDE: Tariceanu nu a aflat ca nu e 2005, e 2019

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, l-a atact dur, miercuri, pe Calin Popescu Tariceanu, partenerul sau de alianta pentru sustinerea independentului Mircea Diaconu la prezidentiale. Ponta il critica pe.

Un tanar AGENT si-a dat demisia din Politia Romana dupa 20 de zile de serviciu: Nu vreau sa mor din cauza indiferentei voastre (FOTO)

Un tanar absolvent al unei scoli de politie, repartizat la un post din judetul Prahova, si-a dat demisia dupa doar 20 de zile de munca. Agentul George Boran, din Caras Severin, s-a intors din Spania, c.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )