Libnet.ro
UNICEF

11:15

Daniel Zamfir isi da demisia din ALDE: Tariceanu este cea mai mare dezamagire a mea

Adevărul Adevărul,
Daniel Zamfir isi da demisia din ALDE: Tariceanu este cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul ALDE a anuntat joi ca isi da demisia din partid si a spus despre presedintele partidului, Calin Popescu Tariceanu, ca este cea mai mare dezamagire a sa. continuă pe Adevărul

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE, Tariceanu, cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat joi seara ca demisioneaza din ALDE si a afirmat ca Tariceanu este cea mai mare dezamagire a sa.

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE. Tariceanu s-a predat

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat joi seara la Antena 3 cademisioneaza din ALDE. Ma despart definitiv si irevocabil de domnulTariceanu, a spus Zamfir. Zamfir l-aacuzat pe Calin.

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE. Tariceanu, cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat ca demisioneaza din ALDE, considerandu-l pe Calin Popescu Tariceanu, liderul formatiunii, cea mai mare dezamagire a sa. imi dau demisia de la ALDE. Ma despart.

George si-a dat demisia din Politia Romana dupa 20 de zile. Acum, mesajul lui provoaca cutremur in sistem

George si-a dat demisia din Politia Romana dupa doar 20 de zile in serviciu, din cauza neregulilor din sistem. Tanarul povesteste, pe Facebook, ca a fost visul lui sa devina politist, insa ceea ce a.

Protejata lui Ciolos si-a dat demisia din PLUS

Fostul secretar de stat in Ministerul Culturii din Guvernul Dacian Ciolos, Oana Bogdan, si-a anuntat demisia din PLUS, formatiunea politica condusa de fostul premier. Demisionez nu numai din BN, ci.

Reactia lui CTP, dupa ce au aparut filmarile ascunse din cazul Colectiv: Este arestabil pe loc!

Cristian Tudor Popescu taie si spanzura! Filmarile ascunse din cazul Colectiv au dat totul peste cap. Cu toate ca situatia era deja strigatoare la cer, povestea continuand pret de patru ani fara un vinovat, noile imagini video au ingrozit inca o data o tara intreaga. Ce declaratii a facut CTP in cazul care a indoliat .

Ponta, ironii la adresa liderului ALDE: Tariceanu nu a aflat ca nu e 2005, e 2019

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, l-a atact dur, miercuri, pe Calin Popescu Tariceanu, partenerul sau de alianta pentru sustinerea independentului Mircea Diaconu la prezidentiale. Ponta il critica pe.

Un tanar AGENT si-a dat demisia din Politia Romana dupa 20 de zile de serviciu: Nu vreau sa mor din cauza indiferentei voastre (FOTO)

Un tanar absolvent al unei scoli de politie, repartizat la un post din judetul Prahova, si-a dat demisia dupa doar 20 de zile de munca. Agentul George Boran, din Caras Severin, s-a intors din Spania, c.

VIDEO Asistentii vocali de la Google si Amazon isi arata, din nou, vulnerabilitatile

Asistentul vocal Alexa de la Amazon si cel smart al sistemului Google Home sunt, din nou, vulnerabili in fata hackerilor. Noi probleme legate de securitate au iesit la iveala si informatii.

Zeci de elefanti au murit de foame intr-un parc din Zimbabwe. Situatia este groaznica. Animalele cauta hrana si in satele din apropierea rezervatiei

Cel putin 55 de elefanti ar fi decedat intr-o rezervatie din Zimbabwe incepand din luna septembrie din cauza foametei provocata de seceta severa. Purtatorul de cuvant al Autoritatii pentru Parcuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )