Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar AGENT si-a dat demisia din Politia Romana dupa 20 de zile de serviciu: Nu vreau sa mor din cauza indiferentei voastre (FOTO)

B1 B1,
Un tanar AGENT si-a dat demisia din Politia Romana dupa 20 de zile de serviciu: Nu vreau sa mor din cauza indiferentei voastre (FOTO)

Un tanar absolvent al unei scoli de politie, repartizat la un post din judetul Prahova, si-a dat demisia dupa doar 20 de zile de munca. Agentul George Boran, din Caras Severin, s-a intors din Spania, c. continuă pe B1

George si-a dat demisia din Politia Romana dupa 20 de zile. Acum, mesajul lui provoaca cutremur in sistem

George si-a dat demisia din Politia Romana dupa doar 20 de zile in serviciu, din cauza neregulilor din sistem. Tanarul povesteste, pe Facebook, ca a fost visul lui sa devina politist, insa ceea ce a.

Protejata lui Ciolos si-a dat demisia din PLUS

Fostul secretar de stat in Ministerul Culturii din Guvernul Dacian Ciolos, Oana Bogdan, si-a anuntat demisia din PLUS, formatiunea politica condusa de fostul premier. Demisionez nu numai din BN, ci.

Un tanar politist si-a dat demisia dupa doar 20 de zile, oripilat de dezastrul din sistem: Nu vreau sa mor din cauza indiferentei si incompetentei voastre!

Un tanar agent a decis sa-ti dea demisia din Politie dupa doar 20 de zile de munca. Gestul sau este justificat de dezastrul gasit in sistem, implicit la postul de politie la care a fost repartizat, dupa ce a umblat cinci zile pe la inspectorat.

Politia Romana se schimba din temelii, dupa crimele de la Caracal

Crimele de la Caracal schimba modul in care este organizata Politia Romana. Un proiect de lege depus la Parlament prevede ca seful politiei sa fie numit direct de catre ministrul de Interne, fara ca.

Alerta, rapire copil! Politia Romana: Daria Maria Puica, o fata de 13 ani, a fost rapita de unchiul ei

Politistii au declansat sistemul Alerta rapire copil dupa ce Daria Maria Puica, o fata de 13 ani din comuna Vultureni, ar fi fost rapita de un tanar de 27 de ani, care este unchiul ei.

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE. Tariceanu s-a predat

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat joi seara la Antena 3 cademisioneaza din ALDE. Ma despart definitiv si irevocabil de domnulTariceanu, a spus Zamfir. Zamfir l-aacuzat pe Calin.

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE, Tariceanu, cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat joi seara ca demisioneaza din ALDE si a afirmat ca Tariceanu este cea mai mare dezamagire a sa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )