Libnet.ro
UNICEF

04:40

MOTIVUL pentru care Daniela CRUDU nu depunde plangere. Cat a PLATIT IUBITUL CROAT pentru iMPACARE. DECLARATII INEDITE!

B1 B1,
MOTIVUL pentru care Daniela CRUDU nu depunde plangere. Cat a PLATIT IUBITUL CROAT pentru iMPACARE. DECLARATII INEDITE!

Daniela Crudu nu va depunde plangere impotriva agresorului croat. Vedeta a decis sa nu isi tarasca iubitul in instanta, iar pana acum motivul pentru care face acest lucru a starnit o multime de. continuă pe B1

DECLARATII BOMBA! Cine este CELALALT BARBAT din viata Danielei Crudu, cel pentru care a fost batuta cu bestialitate de iubitul croat (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns la spital batuta mar, la sfarsirul saptamanii trecute. DANIELA CRUDU, PRINSA iN FAPT! A FACUT-O iN PUBLIC CU IUBITUL BATAUS! ASTA E PREA DE TOT FOTO Agresorul este un barbat.

Motivul pentru care tarifele Bolt si Uber au crescut in ultima vreme

Tarifele curselor cu Uber si Bolt cresc pentru ca sunt multi clienti si putine masini. De la inceputul lunii, soferii din platformele de ridesharing sunt amendati cu 5. 000 de lei daca nu au actele in regula, asa ca multi s-au retras, transmite Mediafax.

HORROR! Daniela Crudu RUPE TACEREA dupa ce a fost DESFIGURATA iN BATAIE de iubit: Daca nu fugeam, MA OMORA! Nu mai vad, am OCHII PLINI DE SANGE (GALERIE FOTO)

Vestea ca Daniela Crudu a fost batuta cu brutalitate de iubit a socat intreaga tara. Chiar daca nu se stie oficial motivul pentru care fosta asistenta a lui Capatos a fost victima violentei domestice,.

DESPARTIREA ANULUI! Motivul pentru care Lidia Buble si Razvan Simion si-au spus ADIO. A facut-o chiar cu FOSTA SOTIE! (FOTO)

In ultimul timp, zvoburile despartirii dintre starul de la Neata si artista Lidia Buble au pus multi fani pe ganduri. Cei doi nu s-au mai afisat impreuna, iar intrebarile nu au intarziat sa apara.

Impact.ro: Croatul o vrea inapoi, dar Daniela Crudu i-a impus o conditie. Ce i-a cerut acum lui Sego Dubravko

Scandalul dintre Daniela Crudu si Sego Dubravko este departe de a se fi terminat. Conform surselor Impact. ro, iubitul croat o vrea inapoi, insa Daniela Crudu i-a pus o conditie clara. Despre ce este vorba. Croatul o vrea inapoi, dar Daniela Crudu i-a impus o conditie Iubitul croat al Danielei Crudu vrea cu orice pret sa .

Total neasteptat! Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Scandalul momentului, cel dintre Daniela Crudu si iubitul croat, care s-a lasat si cu un episod de bataie pentru fosta asistenta TV, a ajuns si la urechile prezentatorului TV, pe nume Mircea Badea, care a comentat, in stilu-i caracteristic, faptele. Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit Mircea .

Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt. Nici nu isi mai poate deschide ochii

Duminica dimineata, la ora 5:30,Daniela Crudu asunat la 112 si a afirmat ca este agresata fizic de iubitul ei. in momentul in care oamenii legii s-au deplasat la fata locului, autoritatile au constatat ca cele spuse de Daniela erau adevarate. Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt in momentul in careDaniela a .

Unde a plecat Daniela Crudu, dupa externarea din spital. Tatal brunetei a recunoscut tot

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Unde a plecat Daniela Crudu, dupa .

Daniela Crudu, imagini cu fata tumefiata, dupa ce a fost externata. Abia o mai recunosti

Daniela Crudu a fost externata! Fanii vedetei au fost socati de primele fotografii cu aceasta. Cum arata fosta asistenta pacatoasa si cine i-a fost alaturi la iesirea din spital? Situatia delicata in care se afla se citeste pe chipul ei. Daniela Crudu, imagini cu fata tumefiata in aceasta dupa-amiza, Cruduta a fost externata, iar mai .

COSMARUL NU S-A TERMINAT! Daniela Crudu, ATACATA de iubit in SPITAL! Cum se simte bruneta dupa cea de-a doua repriza

Momente de panica pentru Daniela Crudu, dupa ce a scapat cu viata din mainileiubitului croat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )