Libnet.ro
UNICEF

05:45

Virgil Iantu, reactie dura dupa ce Daniela Crudu a fost batuta. O fata cu o exprimare publica indoielnica

Playtech Playtech,
Virgil Iantu, reactie dura dupa ce Daniela Crudu a fost batuta. O fata cu o exprimare publica indoielnica

In primele trei luni de la intrarea in vigoare a legii, anul trecut, politistii au luat masuri urgente de protectie pentru mai bine de 1. 300 de victime ale violentei domestice. Aceste ordine provizorii sunt valabile cinci zile, iar pentru a fi prelungite pana la sase luni, victimele trebuie sa se adreseze instantei. in aceeasi perioada, . continuă pe Playtech

Victor Ciutacu, reactie fabuloasa dupa ce Mircea Beuran a fost saltat de politisti: Nu stiu cum stati cu memoria

In cursul zilei de astazi, atat la Spitalul Universitar Floreasca, cat s la alte imobile, Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a coruptiei au efectuat perchezitii in cazul medicului Mircea Beuran. Victor Ciutacu, reactie fabuloasa dupa ce Mircea Beuran a fost saltat de politisti: Nu stiu cum stati cu memoria Toata .

Daniela Crudu, imagini cu fata tumefiata, dupa ce a fost externata. Abia o mai recunosti

Daniela Crudu a fost externata! Fanii vedetei au fost socati de primele fotografii cu aceasta. Cum arata fosta asistenta pacatoasa si cine i-a fost alaturi la iesirea din spital? Situatia delicata in care se afla se citeste pe chipul ei. Daniela Crudu, imagini cu fata tumefiata in aceasta dupa-amiza, Cruduta a fost externata, iar mai .

Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt. Nici nu isi mai poate deschide ochii

Duminica dimineata, la ora 5:30,Daniela Crudu asunat la 112 si a afirmat ca este agresata fizic de iubitul ei. in momentul in care oamenii legii s-au deplasat la fata locului, autoritatile au constatat ca cele spuse de Daniela erau adevarate. Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt in momentul in careDaniela a .

Total neasteptat! Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Scandalul momentului, cel dintre Daniela Crudu si iubitul croat, care s-a lasat si cu un episod de bataie pentru fosta asistenta TV, a ajuns si la urechile prezentatorului TV, pe nume Mircea Badea, care a comentat, in stilu-i caracteristic, faptele. Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit Mircea .

Unde a plecat Daniela Crudu, dupa externarea din spital. Tatal brunetei a recunoscut tot

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Unde a plecat Daniela Crudu, dupa .

Daniela Crudu, imagini cu fata TUMEFIATA, dupa ce a fost externata. ABIA o mai recunosti (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu Daniela Crudu, dupa ce a iesit din spital. Crudu a fost batuta cu bestialitate de iubitul ei croat, iar o astfel de intamplare a deschis, din nou, o adevarata cutie a Pandorei,.

Poezia compusa de Flick pentru Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

La cateva zile dupa ce Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubit, Flick, poetul plin de umor de la Radio Zu, a compus o poezie.

HORROR! Daniela Crudu RUPE TACEREA dupa ce a fost DESFIGURATA iN BATAIE de iubit: Daca nu fugeam, MA OMORA! Nu mai vad, am OCHII PLINI DE SANGE (GALERIE FOTO)

Vestea ca Daniela Crudu a fost batuta cu brutalitate de iubit a socat intreaga tara. Chiar daca nu se stie oficial motivul pentru care fosta asistenta a lui Capatos a fost victima violentei domestice,.

COSMARUL NU S-A TERMINAT! Daniela Crudu, ATACATA de iubit in SPITAL! Cum se simte bruneta dupa cea de-a doua repriza

Momente de panica pentru Daniela Crudu, dupa ce a scapat cu viata din mainileiubitului croat.

CUTREMURATOR! Daniela Crudu a disparut dupa externarea din spital! E DE NEGASIT! Fanii sunt iN STARE DE SOC

Noi detalii despre situatia fostei asistente tv Daniela Crudu batuta cu bestialitate de iubitul craot au iesit la iveala. Multi fani s-au intrebat pe retelele de socializare ce s-a intamplat cu Daniela Crudu du.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )