Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dans lasciv pentru pacienti, la un centru pentru handicapati din Iasi: Asistenta dansatoare a fost concediata (VIDEO)

B1 B1,
Dans lasciv pentru pacienti, la un centru pentru handicapati din Iasi: Asistenta dansatoare a fost concediata (VIDEO)

Dans lasciv, chiar sub privirile pacientilor. De asta a fost acuzata o asistenta a centrului de ingrijire din localitatea ieseana Harlau. Femeia a fost filmata chiar de unul dintre pacienti, in timp ce se. continuă pe B1

Dans lasciv pentru bolnavii psihici. O infirmiera si-a etalat in spital talentele

O infirmiera dintr-un centru special din Iasi a fost filmata in timp ce-si etala in spital talentele. Acesta dansa provocator in fata bolnavilor psihici pe care ii avea in grija. Chiar pacientii sunt cei care.

Asistenta de la un centru pentru handicapati din Iasi, concediata dupa ce a dansat lasciv pentru pacienti (VIDEO)

Dans lasciv, chiar sub privirile pacientilor. De asta a fost acuzata o asistenta a centrului de ingrijire din localitatea ieseana Harlau. Femeia a fost filmata chiar de unul dintre pacienti, in timp ce se.

Avertizare de CEATA pentru mai multe judete din tara.

Meteorologii au anuntat ceata pentru mai multe judete din centrul tarii. Avertizarea este valabila intre orele 8. 00 si 11. 00 pentru dimineata de sambata, potrivit Realitatea. net. In zonele joase si drumurile nationale din judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Alba se va semnala: Ceata, care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Atac armat la un centru comercial din Milwaukee, SUA: Cel putin sapte persoane au fost ranite

Cel putin sapte persoane au fost ranite intr-un atac armat, duminica, la un centru comercial situat la periferia orasului Milwaukee, in statul american Wisconsin nord), anunta televiziuni americane. Potrivit.

Avertizare de ceata pentru mai multe judete din Moldova si Transilvania

Ceata isi face simtita prezenta luni dimineata in patru judete din Moldova: Iasi, Botosani, Vaslui si Suceava, unde vizibilitatea este redusa sub 200 de metri, si izolat sub 50 de metri. Avertizarea.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )