Libnet.ro
UNICEF

12:00

Darius Valcov, atac virulent la Klaus Iohannis: Cat poti sa fii de ticalos?

Antena3 Antena3,
Darius Valcov, atac virulent la Klaus Iohannis: Cat poti sa fii de ticalos?

Consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila,Darius Valcov,lanseaza un nou atac la adresa presedintelui, pe care il numeste ticalos. Motivul: refuzul lui Iohannis de a accepta. continuă pe Antena3

Darius Valcov dezgroapa listarea Digi Communications

Piata de capital a fost marcata, saptamana trecuta, de o serie de declaratii controversate legate de listarea Digi Communications, pornind de la afirmatiile facute, recent, de Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al premierului, care a scris pe pagina sa de Facebook ca a intrebat Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) daca este adevarat ca valoarea contabila a actiunilor Digi este de 1 leu si 8 bani, subliniind ca, la data listarii, actiunile Digi erau cotate la 40 lei si in prezent sunt la 28 lei cu 30% mai putin) si continua sa scada. Valcov continua sa intrebe ASF daca este adevarat ca peste 3 milioane de romani au actiuni la Digi, prin intermediul fondurilor de pensii pilonul II) si ca o mare parte a banilor incasati pe actiunile Digi s-au dus in contul unei firme offshore din Cipru.

Darius Valcov digs up the IPO of Digi Communications

The capital market was marked, last week, by a number of controversial statements tied to the listing of Digi Communications, starting from the statements made recently by Darius Valcov, state advisor on the team of the prime-minister, who wrote on his Facebook page that he has asked the Financial Oversight Authority ASF) if it was true that the book value of the Digi shares was 1 leu and 8 bani, and pointed out that at the time of the IPO, the shares of Digi were listed at 40 lei and are currently priced at 28 lei 30% down) and keep going down.

Klaus Iohannis, mesaj pentru diplomatii romani: Parteneriatul strategic cu Statele Unite, prioritate de prim rang (VIDEO)

Adunity_80687Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti o declaratie cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romanesti. Cu aceasta ocazie, Klaus Iohannis a subliniat in fata ambasadorilor prezenti la.

Klaus Iohannis, invitat la Palatul Buckingham pentru aniversarea printului Charles

Presedintele Klaus Iohannis a primit invitatie oficiala, din partea reginei Regatului Unit, Elisabeta a II-a, la aniversarea a 70 de ani a printului Charles, care va avea loc pe 14 noiembrie, la Palatul Buckingham, scrie Mediafax, informatia fiind confirmata de Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis, invitat la Palatul Buckingham de regina Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de Regina Elisabeta a II-a la o receptie care va avea loc la Palatul Buckingham. Motivul este aniversarea a 70 de ani pe care ii va implini Printului Charles, recunoscut pentru relatia de apropiere pe care o are cu Romania. Evenimentul va avea loc pe 14 noiembrie.

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe profesorii din diaspora: Ca dascal, iubesc scoala si stiu ca ea modeleaza caractere

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat la Palatul Cotroceni pe profesorii din diaspora. in anul in care celebram Centenarul, Ziua Limbii Romane pe care o sarbatorim in mod oficial la 31 august, are o.

Raspunsul Executivului Dancila pentru Klaus Iohannis, in criza pestei porcine africane

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa adopte de urgenta masurile pentru stoparea cresterii numarului focarelor de pesta porcina africana a venit si raspunsul Guvernului.

Klaus Iohannis, apel de URGENTA pentru Guvernul PSD in scandalul PESTEI PORCINE

Klaus Iohannis intervine in scandalul pestei porcine. Presedintele solicita Guvernului adoptarea de urgenta a tuturor masurilor necesare prin care sa fie stopata cresterea numarului de focare de pesta.

Klaus Iohannis, apel de URGENTA pentru Guvernul PSD in scandalul PESTEI PORCINE: Autoritatile responsabile au fost luate pe nepregatite

Klaus Iohannis intervine in scandalul pestei porcine. Presedintele solicita Guvernului adoptarea de urgenta a tuturor masurilor necesare prin care sa fie stopata cresterea numarului de focare de pesta.

Klaus Iohannis, reactie privind pesta porcina africana

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa adopte de urgenta masurile pentru stoparea cresterii numarului focarelor de pesta porcina africana. Redam mai jos continutul integral al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )