Libnet.ro
UNICEF

08:15

Darren Cahill, despre evolutia Simonei Halep: Astea sunt lucrurile care ma fac mandru de ea

Playtech Playtech,
Darren Cahill, despre evolutia Simonei Halep: Astea sunt lucrurile care ma fac mandru de ea

Darren Cahill a vorbit despre evolutia Simonei Halep la Australian Open si despre atmosfera care a fost in familia lui in momentul in care a decis sa intrerupa colaborarea cu fostul lider mondial, in urma cu un an. Darren Cahill: Simona este la fel de nervoasa pe teren Pun prea multa presiune pe ea? Eu . continuă pe Playtech

Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens. in ce stare psihica se afla sportiva acum

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat belgianca Elise Mertens. Mertens, in varsta .

Darren Cahill: Simona Halep este pregatita pentru meciul cu Mertens din optimi

Darren Cahill a vorbit despre meciul pe care Simona Halep il va juca impotriva lui Elise Mertens. Antrenorul a declarat ca fostul lider mondial este bine din toate punctele de vedere si ca este pregatit pentru meciul din a doua saptamana de la Australian Open.

Se stie adversara Simonei Halep din sferturi

Simona Halep a aflat cu cine va juca pentru un loc in semifinalele Australian Open.

Australian Open: Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Elise Mertens din optimi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua cu belgianca Elise Mertens, locul 17 WTA si cap de serie numarul 16, in optimi la Australian Open. Meciul va fi transmis in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Australian Open: Elise Mertens, adversara Simonei Halep din optimi Belgianca s-a impus in trei seturi

Simona Halep se va duela cu Elise Mertens 17 WTA si favorita 16), in optimile de la Australian Open. Cele doua jucatoare s-au mai confruntat de trei ori, romanca s-a impus in doua dintre partide ambele pe zgura), insa a pierdut singurul meci disputat pe hard finala de la Doha).

Sfertul Simonei Halep pierde inca o mare favorita, dupa cel mai rapid meci de la Australian Open! Vestea buna pentru romanca in ceea ce priveste semifinalele

Semifinalista la US Open, anul trecut, pe o suprafata similara, Belinda Bencic a parasit intrecerea de la Australian Open inca din turul 3, fiind invinsa fara net in cel mai scurt meci jucat in acest an la Melbourne. in plus, Donna Vekic a pierdut si ea, sambata, astfel incat, daca va reusi sa treaca in optimi de Bertens sau CiCi Bellis, Simona Halep va infrunta in sferturi o jucatoare din afara Top 30, avand un culoar ofertant spre semifinale.

Prima mare surpriza de pe panoul feminin de la Australian Open. Cea mai titrata tenismena din competitie, rivala Simonei Halep, a fost eliminata in turul III (VIDEO)

Simona Halep nu joaca vineri, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa primeasca o veste buna. De sapte ori castigatoare de Australian Open, Serena Williams a fost eliminata in turul III de Qiang Wang, la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )