Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sfertul Simonei Halep pierde inca o mare favorita, dupa cel mai rapid meci de la Australian Open! Vestea buna pentru romanca in ceea ce priveste semifinalele

Adevărul Adevărul,
Sfertul Simonei Halep pierde inca o mare favorita, dupa cel mai rapid meci de la Australian Open! Vestea buna pentru romanca in ceea ce priveste semifinalele

Semifinalista la US Open, anul trecut, pe o suprafata similara, Belinda Bencic a parasit intrecerea de la Australian Open inca din turul 3, fiind invinsa fara net in cel mai scurt meci jucat in acest an la Melbourne. in plus, Donna Vekic a pierdut si ea, sambata, astfel incat, daca va reusi sa treaca in optimi de Bertens sau CiCi Bellis, Simona Halep va infrunta in sferturi o jucatoare din afara Top 30, avand un culoar ofertant spre semifinale. continuă pe Adevărul

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3 la Australian Open: A fost putin periculos pe final

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o pe britanica Harriet Dart cu 6-2, 6-4. Campioana de la Wimbledon a declarat dupa meci ca a trait periculos pe final si ca spera sa castige inca un turneu de Grand Slam. Simona Halep, dupa victoria cu Harriet Dart la Australian .

Cat a donat Ion Tiriac pentru victimele incendiilor din Australia si ce provocare i-a lansat Simonei Halep

Ion Tiriac a donat 100. 000 de dolari australieni pentru victimele incendiilor din Australia si i-a lansat o provocare Simonei Halep: sa doneze si ea, nu direct, ci prin intermediul Fundatiei pe care miliardul o conduce.

Australian Open: Elise Mertens, adversara Simonei Halep din optimi Belgianca s-a impus in trei seturi

Simona Halep se va duela cu Elise Mertens 17 WTA si favorita 16), in optimile de la Australian Open. Cele doua jucatoare s-au mai confruntat de trei ori, romanca s-a impus in doua dintre partide ambele pe zgura), insa a pierdut singurul meci disputat pe hard finala de la Doha).

Prima mare surpriza de pe panoul feminin de la Australian Open. Cea mai titrata tenismena din competitie, rivala Simonei Halep, a fost eliminata in turul III (VIDEO)

Simona Halep nu joaca vineri, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa primeasca o veste buna. De sapte ori castigatoare de Australian Open, Serena Williams a fost eliminata in turul III de Qiang Wang, la.

VIDEO Cine este adversara Simonei Halep - Nu a reusit pana acum sa patrunda in TOP 100 mondial - Cand va avea loc meciul

Harriet Dart este un nume care nu spune mare lucru pentru iubitorii tenisului din Romania, jucatoarea de 23 de ani aflandu-se la doar a doua prezenta pe tabloul principal de la Australian Open. Cu toate acestea, poate fi o jucatoare periculoasa daca nu i se acorda atentia cuvenita. Simona Halep vs Harriet Dart din turul doi de la Australian Open va avea loc joi, de la ora 10:00 ora Romaniei) urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport.

DigiSport: Reactia dura a englezilor dupa victoria Simonei Halep cu Harriet Dart. Romania nu are nicio sansa la acest capitol

Presa din Marea Britanie a reactionat dur dupa ce Harriet Dart a fost invinsa de Simona Halep, la Australian Open. Jurnalistii de la Daily Mail sustin ca Federatia engleza are un buget de 40 de milioane de lire sterline. Chiar si asa, ei nu se pot apropia de rezultatele Romaniei.

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Harriet Dart: Finalul a fost putin periculos

Simona Halep a trait periculos finalul meciului cu Harriet Dart, din turul al doilea de la Australian Open, dupa ce britanica a revenit de la 1-5, castigand trei game-uri la rand. Numarul 3 WTA a declarat ca ii place sa joace sub presiune, dar prefera sa termine meciurile atunci cand are sansa.

Australian Open: Yulia Putintseva, adversara Simonei Halep A invins-o pe semifinalista din 2019

Simona Halep o va infrunta in premiera pe Yulia Putintseva Kazahstan, 38 WTA), in turul al treilea de la Australian Open. Jucatoarea de 25 de ani a eliminat-o din competitie pe americanca Danielle Rose Collins 25 WTA), cea care la editia de anul trecut a ajuns pana in semifinale.

Europarlamentar: Romania va pierde o mare parte din fondurile pentru infrastructura alocate din bugetul UE

Europarlamentarul Pro Romania Corina Cretu atrage atentia ca Romania va pierde o mare parte din fondurile pentru infrastructura alocate din bugetul Uniunii Europene.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )