Libnet.ro
UNICEF

21:15

Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens. in ce stare psihica se afla sportiva acum

Playtech Playtech,
Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens. in ce stare psihica se afla sportiva acum

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat belgianca Elise Mertens. Mertens, in varsta . continuă pe Playtech

Simona Halep: inainte eram obsedata de tenis, am invatat ca trebuie sa ma relaxez Ce spune despre meciul cu Elise Mertens si retragerea din tenis

Simona Halep a declarat, sambata, dupa victoria reusita in fata Yuliei Putintseva, in turul al treilea al Australian Open, ca este foarte fericita ca a acces in a doua saptamana a competitiei. Aceasta a vorbit si despre schimbarea sa de mentalitate, in prezent reusind sa se deconecteze mai usor si sa se relaxeze in zilele libere, si despre momentul in care se va retrage.

Cand joaca Simona Halep cu Yulia Putintseva. Programul anuntat pentru sambata la AO

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de sambata, cand pe teren se va afla si Simona Halep pentru meciul cu Yulia Putintseva din turul al 3-lea.

Darren Cahill: Simona Halep este pregatita pentru meciul cu Mertens din optimi

Darren Cahill a vorbit despre meciul pe care Simona Halep il va juca impotriva lui Elise Mertens. Antrenorul a declarat ca fostul lider mondial este bine din toate punctele de vedere si ca este pregatit pentru meciul din a doua saptamana de la Australian Open.

VIDEO Halep, inca un interviu vesel: De ce a ajuns sa-i fie frica de Darren Cahill

Simona Halep 3 WTA) e in turul III de la Australian Open 2020 si la o victorie de a-si egala performanta de anul trecut, atingerea optimilor.

Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian Open FOTO

Simona e foate bine, se antrenaza, si-a consolidat increderea dupa meciul jucat ieri cu Putintseva. Va juca impotriva lui Mertens acum, ele s-au mai intalnit inainte de cateva ori, dar ea are incredere, se simte bine, este pregatita. Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian .

VIDEO Australian Open: Simona Halep, in turul trei (6-2, 6-4 cu Harriet Dart) A inchis meciul la timp

Harriet Dart 173 WTA) a parut o prada usoara in mare parte a meciului, Simona ajungand in situatia de a conduce cu 6-2, 5-1. Eliberata de emotii, cu bratul mai relaxat si cu eliminarea in fata ochilor, britanica a produs cel mai bun tenis al ei. A revenit pana la 5-4, a pus presiune, a salvat trei mingi de meci si a determinat-o pe Halep sa-si intrebe loja: Ce sa fac?. Pana la urma, experienta superioara si-a spus cuvantul, iar Simona a inchis meciul exact inainte ca lucrurile sa se complice 6-2, 6-4, dupa o ora si 17 minute).

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania).

Australian Open: Cand se va juca meciul Simona Halep vs Yulia Putintseva

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep o va intalni in turul trei de la Melbourne pe Yulia Putintseva 38 WTA). Organizatorii australieni au anuntat ora la care va avea loc confruntarea se va disputa sambata, pe Rod Laver Arena).

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )