Libnet.ro
UNICEF

20:15

Darren Cahill, despre Simona Halep: Bateriile se vor reincarca si va reusi cat de curand sa faca un nou sprint remarcabil

Hotnews Hotnews,
 Darren Cahill, despre Simona Halep: Bateriile se vor reincarca si va reusi cat de curand sa faca un nou sprint remarcabil

Darren Cahill ne-a vizitat din nou tara weekend-ul trecut, atunci cand a participat la Sports Festival la Cluj-Napoca. Australianul a atins multe subiecte sensibile si a dat asigurari ca Simona Halep isi va reincarca bateriile si va face un nou sprint remarcabil in circuitul WTA. continuă pe Hotnews

Cahill, despre caderea lui Halep in 2019: Acolo a lasat foarte mult, iar in urmatoarele turnee a fost sleita

Antrenorul alaturi de care Simona Halep 8 WTA) a avut cel mai bun sezon din cariera in 2018 crede ca fostul ei elev a platit la French Open pentru un esec care a afectat-o mai ales din punct de vedere emotional.

Pronostic optimist al lui Darren Cahill privind parcursul Simonei Halep la Wimbledon. Ce sfaturi ii da australianul

Prezent in Romania la invitatia Sports Festival Cluj, Darren Cahill a vorbit despre cum vede particparea fostei sale eleve, Simona Halep, la cel de al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Darren Cahill, discurs INCENDIAR la Cluj: Am ajuns un mare antrenor pentru ca am avut o mare jucatoare, Simona Halep! (VIDEO)

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a fost ofertat sa o antreneze, din nou, pe romanca, informeaza B1 TV. Oferta a venit inclusiv de la Simona, care i-a transmis ca il asteapta in echipa ei. Aflat.

Antrenorul australian Darren Cahill, in cojoc ciobanesc din lana pe Transalpina

Australianul Darren Cahill a fost alaturi de Simona Halep in vizita pe care a facut-o pe cea mai inalta sosea din tara, Transalpina.

FOTO Darren Cahill, asa cum nu a fost vazut niciodata! Ce a facut australianul in timpul vizitei in Ardeal

Darren Cahill s-a aflat weekendul trecut la Cluj, unde a participat la un festival la care vedeta a fost Simona Halep.

Surpriza in clasamentul WTA. Pe ce loc se afla Simona Halep in ierarhia mondiala

WTA a dat publicitatii, luni, 17 iunie 2019, clasamentul mondial, in urma rezultatelor inregistrate la turneele de la S-Hertogenbosch si Nottingham. Simona Halep se mentine in continuare pe locul 8, dar surpriza vine de la Elena-Gabriela Ruse, care a obtinut cea mai buna clasare din cariera. Simona Halep isi mentine pozitia in clasamentul WTA Clasamentul .

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 8; Romania are trei sportive in TOP 100

Cu 3963 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul 8 in clasamentul WTA, intr-o ierarhie al carui podium arata astfel: Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Karolina Pliskova. Romania are trei reprezentate in TOP 100: Halep 8), Buzarnescu 42) si Cirstea 77).

Simona Halep l-a felicitat pe Ion Tiriac dupa ce a fost ales presedinte al FRT

Jucatoarea Simona Halep, numarul trei mondial, l-a felicitat pe Ion Tiriac pentru alegerea sa ca presedinte ale Federatiei Romane de Tenis, la Adunarea Generala Extraordinara de miercuri, prin intermediul unui me.

Simona Halep urca un loc in ierarhia WTA fara sa joace vreun meci

Situatie interesanta in clasamentul WTA, unde Simona Halep va urca o pozitie prin jocul rezultatelor.

Simona Halep urca in clasamentul WTA, fara sa fi jucat vreun meci in aceasta saptamana! Sportiva noastra a inceput cursa de urmarire (VIDEO)

Simona Halep va fi a saptea tenismena a lumii de luni, profitand astfel de eliminarea Elinei Svitolina, care a pierdut absolut surprinzator in fata Margaritei Gasparyan, in primul tur de la Birmingham, potrivit gs.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )