Libnet.ro
UNICEF

12:30

Forumul Judecatorilor din Romania, REACTIE DURA dupa atacurile de la mitingul PSD la adresa magistratilor

B1 B1,
Forumul Judecatorilor din Romania, REACTIE DURA dupa atacurile de la mitingul PSD la adresa magistratilor

Forumul Judecatorilor din Romania FJR) reactioneaza extrem de dur dupa declaratiile liderului PSD, Liviu Dragnea, si ale presedintelui ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, de la mitingul de sambata din Piata. continuă pe B1

Forumul Judecatorilor si DIICOT sesizeaza CSM, dupa atacurile de la mitingul PSD

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania FJR) a trimis, luni, catre Consiliului Superior al Magistraturii CSM), o cerere de aparare a independentei sistemului judiciar fata de atacurile recente ale reprezentantilor de seama ai puterii.

Forumul Judecatorilor cere CSM sa apere independenta sistemului judiciar dupa declaratiile de la mitingul PSD

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a avut o reactie critica fata de declaratiile dure facute de politicienii PSD si ALDE la adresa sistemului judiciar, acuzand apelativele inacceptabile si derapajul extrem de grav de la principiile democratiei in contextul mitingului PSD. Asociatia cere CSM sa apere independenta magistratilor si sa sesizeze CNA, CNCD dar si alte institutiie abilitate in acest sens.

Tariceanu, atac la Forumul Judecatorilor: Sunt curios cum cred ei ca poate functiona Justitia sub influenta serviciilor secrete (VIDEO)

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a transmis o cerere catre CSM prin care solicita sa apere independenta sistemului judiciar de atacurile lansate de liderii PSD in timpul mitingului de sambata din Ca.

Mitingul PSD starneste REVOLTA MAGISTRATILOR! Forumul Judecatorilor cere CSM sa apere independenta sistemului judiciar

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a transmis o cerere catre CSM prin care solicita sa apere independenta sistemului judiciar de atacurile lansate de liderii PSD in timpul mitingului de sambata din Ca.

Tariceanu, despre Forumul Judecatorilor: Este un blog, nu are un statut legal / Danilet: A fost azi la ntlnirea cu expertii Comisiei de la Venetia si as jura ca acestia nu s-au ntlnit cu un blog

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu a declarat, referitor la cererea depusa de Forumul Judecatorilor din Romania FJR) in care acestia cer CSM apararea independentei justitiei, ca asociatia nu are statut legal, fiind doar o platforma, un simplu blog, transmite Mediafax.

Piata de media din Romania inregistreaza cea mai mare crestere de dupa criza, de 13% in 2017

Piata de media din Romania a inregistrat o noua crestere de 13% in 2017, pana la valoarea de 412 milioane euro, potrivit noului raport Media Fact Book, realizat de agentia Initiative. Aceasta este cea mai mare crestere de dupa criza, care aduce piata.

VIDEO! Un adolescent de 18 ani din Romania, mutilat dupa ce telefonul mobil i-a explodat in buzunar! Imagini SOC!

Un adolescent de 18 ani a fost mutilat, dupa ce telefonul primit in dar de la bunici i-a explodat in buzunar. Lichidul periculos din baterie a curs dupa explozie si, in doar cateva secunde, baiatul s-a ales cu ar.

Harta SALARIILOR din Romania. Care sunt judetele cu cele mai mari castiguri si unde bantuie cea mai crunta saracie (FOTO)

La prima vedere, ai putea spune ca salariile din Romania au crescut anul acesta dupa trecerea tuturor contributiilor de la angajator la angajat. insa diferentele salariale dintre regiuni si judete au ramas.

MedLife achizitioneaza SfatulMedicului.ro, cea mai mare platforma de informatii medicale din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitia in proportie de 100% a platformei sfatulmedicului. ro cel mai mare hub de informatii medicale din Romania. infintat in urma.

IMM-urile si antreprenorii din Romania, incurajati sa patrunda pe piata SUA

Prin programul Smart Start USA, acestia pot accesa finantare pentru extindere pe piata nord-americana * Ilan Laufer: Romania are nevoie de un program care sa sprijine IMM-urile si patrunderea acestora pe pietele externe, si care sa nu mai depinda de niciun guvern ori alta institutie publica Proiectul Smart Start USA, initiat si coordonat de Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, este un program destinat facilitarii accesului IMM-urilor din Romania, si din Europa de Est, pe piata americana, prin crearea unui parteriat extins cu autoritatile locale, camerele de comert, sindicatele si societatea civila.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )