Libnet.ro
UNICEF

17:30

Datoria imensa pe care Romania nu a platit-o. Tara noastra risca sa fie exclusa

Playtech Playtech,
Datoria imensa pe care Romania nu a platit-o. Tara noastra risca sa fie exclusa

Romania nu si-a mai platit contributia catre Agentia Spatiala Europeana din anul 2017. Suma datorata a ajuns la 115 milioane de euro, astfel ca Romania risca sa fie data in judecata si exclusa din organizatie. Datoria imensa pe care Romania o are. Tara noastra risca sa fie exclusa Romania are o datorie catre Agentia Spatiala . continuă pe Playtech

Autostrazile-muzeu ale Romaniei. Proiectele care au pus tara noastra pe harta neagra a Europei

Constructia unei retele de autostrazi care sa corespunda standardelor vremurilor actuale este un proiect utopic pentru entitatile responsabile de acest lucru. Cu de doua ori mai putini kilometri de autostrada.

Raed Arafat, previziuni sumbre pentru romani. Cand si cum se va termina pandemia de COVID-19 in tara noastra

Raed Arafat a explicat in cursul serii de ieri care ar putea fi solutia pentru a iesi din aceasta criza sanitara si din pandemia de COVID-19 cu care se confrunta tara noastra. Din pacate, vestile nu sunt imbucuratoare, deoarece milioane de cetateni nu sunt responsabili, iar spitalele au ajuns sa nu mai faca fata numarului .

Tara noastra va dispune de 24 miliarde euro pentru proiecte verzi

Dintr-un total de aproape 80 de miliarde de euro obtinut in urma negocierilor din Consiliul European, tara noastra va avea la dispozitie 24 de miliarde de euro pentru proiecte verzi, sustine ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, potrivit Agerpres.

Cristian Busoi, dupa summitul UE: Klaus Iohannis a obtinut 80 de miliarde de euro pentru tara noastra. Romania trebuie sa absoarba si ultimul eurocent care ne-a fost alocat

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a declarat ca Romania a inregistrat, prin presedintele Klaus Iohannis, un succes major la summitul UE privind planul de relansare economica. in urma negocierilor, tara.

Romania, prima tara din UE in privinta numarului deceselor provocate de accidentele rutiere. Avem si cele mai proaste drumuri

Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste numarul total de decese cauzate in trafic si are cea mai mare rata de deces pentru pietoni, conform unui raport al Eurostat.

Cum pot fi cheltuite cele aproape 80 de miliarde de euro pe care Romania le-a primit de la UE

Romania a obtinut 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene, a anuntatpresedintele Klaus Iohannis la Bruxelles, unde s-a ajuns la un acord privind pachetul de redresare economica. Suma prezentata de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )