Libnet.ro
UNICEF

15:00

Se dau 1.200 de lei lunar pentru toti acesti romani. De cand si cum

Playtech Playtech,
Se dau 1.200 de lei lunar pentru toti acesti romani. De cand si cum

Se dau bani la stat. Fiecare roman care se incadreaza in aceasta categorie va primi pana la 1. 200 de lei Iata ce trebuie sa stii. Statul se pregateste sa aloce noi sume pentru persoanele. continuă pe Playtech

Cu cat se scumpesc asigurarile RCA. Cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania

Sunt cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania. S-a anuntat ca asigurarile RCA se scumpesc. Astfel, asigurarile RCA se vor scumpi in perioada urmatoare, sustine analistul financiar Adrian Negrescu, cu aproximativ 10%. Soferii vor plati mai mult RCA-urile, in special pentru politele incheiate pe perioade mai mici de un an. Vesti proaste pentru .

Vesti bune pentru toti romanii cu datorii. Decizia s-a votat, e oficial!

Anunt extraordinar pentru toti romanii cu datorii. Un proiect mult asteptat a primit votul final in Camera Deputatilor, desi in trecut o lege similara fusese respinsa de Curtea Constitutionala. Anunt important pentru romanii cu datorii Vesti bune pentru romanii care nu isi mai permit sa plateasca ratele pentru bunurile luate in leasing. Conform unui proiect .

Lidl le da chiar acum pentru toti romanii: se intampa in magazinele de peste tot

Lantul de magazine Lidl a anuntat o surpriza de proportii pentru toti clientii care ii trec pragul. Vorbim de niste produse aparte, cum rar mai gasesti prin alte magazine. Ar trebui sa te.

Anunt pentru toti romanii cu centrale termice de apartament. Cum faci economie la gaz

Daca utilizati gaz natural in casa dvs. , factura poate fi destul de scumpa. Nu va faceti griji, totusi! Exista mai multe strategii pentru a reduce factura la gaz. O modalitate ar fi reducerea consumului de energie si cresterea eficientei energetice a casei. Cum sa va reduceti factura la gaz O modalitate recomandata de specialisti pentru .

Se dau bani in plus la salarii: 1.575 de lei pentru acesti romani, chiar de acum

In ciuda dificultatilor din 2020, sunt anumiti romani care au primit si vesti bune. Un caz recent priveste o marire considerabila de salariu. Potrivit ultimelor vesti despre salarii, de la.

Banca Transilvania tocmai a facut anuntul, iar acesti romani sunt vizati direct. E o provocare fara precedent

Banca Transilvania a facut un anunt deosebit de important pentru sute de mii, daca nu chiar milioane, de romani. Institutia incearca astfel sa usureze situatia cauzata de pandemie. Pe.

Anuntul Banca Transilvania pentru toti romanii: asta se intampla cand iti iei masina. Mare atentie la detalii

Daca vrei o masina, dar n-ai toti banii, nu-ti ramane decat sa iei in calcul doua optiuni: credit sau leasing. Banca Transilvania clarifica ce se intampla cand alegi oricare dintre.

Programul Rabla 2020. Veste excelenta pentru milioane de romani: anuntul facut azi

Vineri, Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a anuntat intr-un comunicat ca, sesiunile de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus au fost prelungite pana pe 20 noiembrie 2020. Programul Rabla 2020. Veste excelenta pentru milioane de romani Conform AFM, in cadrul Programului Rabla Plus, ca si noutate, a fost introdusa eligibilitatea .

Ce se intampla la granita Romaniei de azi, 29 octombrie. Vesti proaste pentru milioane de romani

Ministerul Sanatatii din Bulgaria a anuntat noi restrictii anti-epidemice care vor intra in vigoare pe 29 octombrie. Restrictiile vor fi in vigoare timp de doua saptamani, pana pe 12 noiembrie. Bulgaria introduce noi restrictii in ultimele 24 de ore in Bulgaria au fost anuntate inca 25 de decese, iar cazurile active cresc cu 2251, cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )