Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lidl le da chiar acum pentru toti romanii: se intampa in magazinele de peste tot

Playtech Playtech,
Lidl le da chiar acum pentru toti romanii: se intampa in magazinele de peste tot

Lantul de magazine Lidl a anuntat o surpriza de proportii pentru toti clientii care ii trec pragul. Vorbim de niste produse aparte, cum rar mai gasesti prin alte magazine. Ar trebui sa te. continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti romanii cu datorii. Decizia s-a votat, e oficial!

Anunt extraordinar pentru toti romanii cu datorii. Un proiect mult asteptat a primit votul final in Camera Deputatilor, desi in trecut o lege similara fusese respinsa de Curtea Constitutionala. Anunt important pentru romanii cu datorii Vesti bune pentru romanii care nu isi mai permit sa plateasca ratele pentru bunurile luate in leasing. Conform unui proiect .

Anunt pentru toti romanii cu centrale termice de apartament. Cum faci economie la gaz

Daca utilizati gaz natural in casa dvs. , factura poate fi destul de scumpa. Nu va faceti griji, totusi! Exista mai multe strategii pentru a reduce factura la gaz. O modalitate ar fi reducerea consumului de energie si cresterea eficientei energetice a casei. Cum sa va reduceti factura la gaz O modalitate recomandata de specialisti pentru .

Se intampla acum pentru toti cei cu masini pe motorina si benzina. Anuntul ingrijorator legat de preturile la pompa

Daca ai o masina pe benzina sau motorina, sigur te intereseaza ce se intampla cu preturile la pompa. Si vestile nu sunt chiar dintre cele mai bune. in urma cu cateva zile, OPEC a.

Anuntul Banca Transilvania pentru toti romanii: asta se intampla cand iti iei masina. Mare atentie la detalii

Daca vrei o masina, dar n-ai toti banii, nu-ti ramane decat sa iei in calcul doua optiuni: credit sau leasing. Banca Transilvania clarifica ce se intampla cand alegi oricare dintre.

Cresc preturile la RCA pentru toti romanii: de ce nu este o veste proasta

Clasamentul celor mai mai mari asiguratori de RCA din Romania a suferit schimbari majore in ultimul an, dupa ce Euroins si City Insurance au marit preturile. Asigurarea obligatorie auto sau.

Secretul pliculetelor de ceai. Toti romanii trebuie sa afle ce lucruri utile pot face cu ele

Pe langa utilitatea de baza, pliculetele de ceai pot fi de folosite in mai multe situatii, cum ar fi curatarea veselei, ca ingrasamant pentru plante sau curatarea covorului ori deodorant pentru incaltaminte. Pliculetele de ceai, intrebuintari nestiute. Trucuri utile pentru toti romanii Topeste grasimea de pe vase Gospodinele carora le place sa plece vasele .

Alimente care te scapa de intepeneala de dimineata. Toti romanii trebuie sa le consume zilnic

Ce trebuie sa consumi dimineata? Daca te simti intepenit si fara vlaga inca de la primele ore, trebuie sa stii ca unele alimente te pot ajuta sa te simti mai bine. Ce trebuie sa incluzi in meniul zilnic? Ce sa consumi la micul dejun pentru a scapa de intepeneala de dimineata? Dimineata nu e tocmai .

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai .

Reteta scoarta de copac, desertul usor de preparat pe care toti romanii l-au uitat

Cauti un desert special pentru anotimul rece? Un preparat simplu si ieftin de care multi nu au auzit este scoarta de copac. Suna ciudat si sigur va pune unele gospodine pe ganduri, dar e delicios. De ce ingrediente ai nevoie si care sunt pasii? Reteta pentru prajitura scoarta de copac. Cum o prepari? Sezonul rece .

Quercetina, substanta pe care toti romanii trebuie sa o consume iarna. Ce este ea, de fapt

Daca doresti sa iti intaresti imunitatea pentru a nu oferi virusilor ocazia de a te afecta, atunci trebuie sa stii ca exista anumite substante care te pot ajuta in aceasta privinta. Pe langa alimente bogate in vitamine si proteine, medicii recomanda consumul de quercetina. Iata ce este ea, de fapt, si cum te poate ajuta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )