Libnet.ro
UNICEF

06:30

Se dau bani pentru vaccinare! Sumele pe care personalul medical le va primi

Antena3 Antena3,
Se dau bani pentru vaccinare! Sumele pe care personalul medical le va primi

Personalul medical din spitale va primi bonusuri pentru efortul depus in vaccinarea populatiei. continuă pe Antena3

Se dau bani pentru toti romanii care fac asta: anuntul momentului de la o mare banca din Romania

Se intampla, uneori, ca o banca sa iti dea tie bani si sa nu-ti impuna prea multe conditii. Asa e cazul si acum si poti profita deja. Raiffeisen Bank a venit cu un anunt deosebit la.

Se dau bani pentru facturile la energie: cine este consumatorul vulnerabil care va profita

Foarte multi romani se afla intr-o situatie economica foarte dificila, dar se pare ca exista mai multe proiecte pentru ca, mai ales in sezonul rece, oamenii sa nu ramana fara curent.

Se dau bani de la stat! Cine va primi intre 250 si 500 de lei, de anul acesta

In urma cu cinci ani, la nivelul Ministerului Muncii, era demarat un proiect de ajutor social. Proiectul, o noua forma de ajutor de caldura din partea statului, este pentru romanii care folosesc gaze naturale sau energie electrica. Se pare ca acest proiect ar putea deveni Ordonanta de Urgenta, si ramanii sa beneficieze de bani, in .

Ministerul Sanatatii a cerut spitalelor sa programeze pana vineri seara intreg personalul medical pentru vaccinarea impotriva COVID-19

Ministerul Sanatatii a solicitat spitalelor, intr-o nota, ca acestea sa programeze toate cadrele medicale la vaccinarea anti-COVID-19 pana vineri seara. Este o nota catre spitale care ii indeamna pe cei responsabili sa faca programarile cat mai rapid. Este o raspundere mare, nu vrem sa intarziem procesul de vaccinare si nu vrem ca cei din linia intai - cei mai expusi - sa rateze aceasta oportunitate din motive birocratice, a declarat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, pentru Agerpres.

Ministerul Sanatatii spune ca, la Gaesti, a fost imunizat doar personalul medical

Ministerul Sanatatii a precizat, miercuri, ca persoanele imunizate anti COVID-19 in cadrul unitatii sanitare din Gaesti fac parte numai din cadrul personalului medical.

Comitetul pentru vaccinare, clarificari despre informatii inexacte si inselatoare privind campania de vaccinare in state europene

Comitetul national de coordonare a vaccinarii in Romania semnaleaza ca circula informatii inselatoare despre oprirea campaniilor de vaccinare impotriva COVID-19 in Germania, Belgia si Franta si sunt amestecate jumatati de adevar lucruri care s-au intamplat deja fapte reale) cu jumatati de neadevar.

COL. DR. VALERIU GHEORGHITA: 5,5 milioane de persoane sunt eligibile pentru vaccinare in etapa a II-a

Etapa a II-a de vaccinare anti-Covid 19 va incepe dupa 15 ianuarie *in prima faza vor fi vaccinate 40. 000 de persoane aflate in cele 1884 de centre medico-sociale din tara Peste o mie de centre de vaccinare vor fi active la nivel national, dupa 15 ianuarie pentru demararea celei de-a doua etape de vaccinare anti-Covid 19, a anuntat, ieri, medicul militar Valeriu Gheorghita, seful Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea CNCAV) impotriva Covid-19. Intentionam ca etapa a II-a de vaccinare sa inceapa dupa 15 ianuarie. Vom incepe cu persoanele internate in centrele medico-sociale.

Guvernul va adopta o OUG pentru plata personalului care vaccineaza. Sumele propuse: 100 de lei pe ora pentru medici, 50 de lei pentru asistente si 25 de lei pentru registratori Si medicii de familie vor fi platiti

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat vineri seara ca Guvernul va adopta o OUG pentru plata personalului vaccinator din cadrul campaniei nationale, acesta fiind un lucru firesc, spune el. Proiectul de act normativ propune 100 de lei pe ora pentru medici, 50 de lei pentru asistente si 25 de lei pentru registratori. Vor fi platiti de asemenea si medicii de familie, acestia fiind considerati un pilon esential.

Un fals preot este cercetat pentru inselaciune dupa ce a cerut bani pentru construirea unei biserici

Un fals preot este cercetat de Politia din Galati pentru inselaciune, cercetarile fiind demarate dupa ce barbatul a mers inainte de Boboteaza la usile oamenilor, conform traditiei. Tanarul care pretindea ca este preot le cerea enoriasilor donatii in bani pentru a construi o biserica.

Din ce face sotul Deliei foarte multi bani, de fapt. Afacerile care au inflorit in 2020

Cu ce se ocupa sotul Deliei? Acesta face foarte multi bani, iar o perioada exceptionala in afaceri pentru el a fost chiar in 2020, cand vremurile au fost greu incercate. Din ce face bani sotul Deliei? Vine cu un plus imens la bugetul familiei Delia si Razvan Munteanu nu au deloc griji in ceea ce .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )