Libnet.ro
UNICEF

10:15

David Bowie, Ellie Goulding, cei mai buni artisti britanici. Lista castigatorilor de la Brit Awards

Adevărul Adevărul,
David Bowie, Ellie Goulding, cei mai buni artisti britanici. Lista castigatorilor de la Brit Awards

Premiile muzicale i-au recompensat pe cantaretii britanici si internationali ce au facut performanta in ultimul an, printre care trupa One Direction, solista neozeelandeza Lorde si grupul francez Daft Punk. continuă pe Adevărul

Generalul Manstein, la Stalingrad: Indiferent de neajunsurile lor, romanii ramaneau cei mai buni aliati ai nostri

In cartea sa despre Stalingrad, istoricul militar Antony Beevor considera, pe buna dreptate, ca batalia pentru orasul ce purta numele conducatorului Uniunii Sovietice nu poate fi inteleasa printr-o analiza obisnuita.

Cei mai buni elevi si profesori au fost premiati la Gala invatamantului Baimarean

Excelenta din invatamantul baimarean a fost recompensata si in acest an de la Gala invatamantului. Pentru al treilea an consecutiv, elevii care aduc prestigiu orasului nostru si profesorii lor au fost premiati de autoritatea locala cu diplome si bani.

Fresh! O piesa inregistrata in colaborare de Ellie Goulding si Skrillex a fost lansata! Asculta aici Because!

In urma cu mai bine de un, cei doi fosti iubiti au facut echipa pentru un track in colaborare. Intitulata.

Bill Clinton, in top zece cei mai bogati presedinti ai SUA.

Bill Clinton este singurul fost presedinte american in viata care se afla in continuare in Topul 10 al celor mai bogati 34 de sefi de stat ai Statelor Unite, publicat de catre blogul 24/7 Wall St. , relateaza portalul american Huffington Post. Bill, citat de Mediafax. Clinton se claseaza al 10-lea in top - intocmit pe baza activelor detinute de catre cei 43 de presedinti, ca de exemplu terenuri, economii stranse in timpul vietii, estimate in functie de castigurile obtinute la locurile de .

Doi dintre cei mai cautati teroristi ai ETA au fost arestati in Mexic.

Juan Jesus Narvaez Goni si Itziar Alberdi Uranga, inclusi pe lista Uniunii Europene a celor mai cautati teroristi, au fost arestati, luni, in orasul Puerto Vallarta de catre Politia mexicana in colaborare cu cea spaniola, informeaza B1TV. Cei doi au fugit din Spania in urma cu multi ani, dupa destructurarea unui comando al ETA foarte activ, ai carui membri au ajuns sa comita 18 atentate intr-un singur an. Pe numele lui Juan Jesus Narvaez Goni au fost emise cinci .

Cum se simt cei mai mari actionari din bancile romanesti.

Expunerea bancilor austriece pe tarile emergente ale Europei, inclusiv Romania, unde au peste 30% din piata, se transforma dintr-o sursa de profit intr-un factor de risc. Anul 2014 va fi unul greu pentru grupurile financiare cu sediul la Viena, mai ales ca acestea nu sunt ferite de riscuri nici la ele in tara. Austria nu va depasi limita de 5,8 miliarde de euro stabilita pentru sprijinirea bancilor care se confrunta cu dificultati, in ciuda activelor toxice detinute de creditorul Hypo Alpe .

Mexic: Doi dintre cei mai cautati teroristi ai ETA au fost arestati in Puerto Vallarta

Juan Jesus Narvaez Go324;i si Itziar Alberdi Uranga, inclusi pe lista Uniunii Europene a celor mai cautati teroristi, au fost arestati, luni, in orasul Puerto Vallarta de catre Politia mexicana in colaborare.

Asiguratorii cu cei mai multi bani pusi deoparte pentru despagubiri

Prin natura activitatii lor, asiguratorii trebuie sa constituie rezerve la vanzarea unei polite, pentru a putea respecta obligatiile viitoare fata de clienti. Cu toate acestea, multe companii constituie rezerve mai mici decat este necesar, iar daunele.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )