Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mexic: Doi dintre cei mai cautati teroristi ai ETA au fost arestati in Puerto Vallarta

B1 B1,
Mexic: Doi dintre cei mai cautati teroristi ai ETA au fost arestati in Puerto Vallarta

Juan Jesus Narvaez Go324;i si Itziar Alberdi Uranga, inclusi pe lista Uniunii Europene a celor mai cautati teroristi, au fost arestati, luni, in orasul Puerto Vallarta de catre Politia mexicana in colaborare. continuă pe B1

Doi dintre cei mai cautati teroristi ai ETA au fost arestati in Mexic.

Juan Jesus Narvaez Goni si Itziar Alberdi Uranga, inclusi pe lista Uniunii Europene a celor mai cautati teroristi, au fost arestati, luni, in orasul Puerto Vallarta de catre Politia mexicana in colaborare cu cea spaniola, informeaza B1TV. Cei doi au fugit din Spania in urma cu multi ani, dupa destructurarea unui comando al ETA foarte activ, ai carui membri au ajuns sa comita 18 atentate intr-un singur an. Pe numele lui Juan Jesus Narvaez Goni au fost emise cinci .

TOP cei mai indatorati romani

Valcenii sunt cei mai indatorati romani. Raportat la creditele luate, au cele mai mari restante. La polul opus se gasesc gorjenii, care sunt cei mai grijulii cand vine scadenta. isi achita ratele.

Detinutii din Penitenciarul Baia Mare, cei mai harnici din Romania

Anul 2013 a adus locul fruntas Penitenciarului Baia Mare, acesta figurand, la nivel national, cu cei mai multi detinuti care muncesc, chiar daca sunt in spatele gratiilor. Peste 930. 000 de lei a fost profitul adus institutiei, iar printre indeletnicirile puscariasilor se numara cusutul de pantofi, tamplaria sau curatenia stradala.

Unul dintre cele mai scumpe timbre, scos la licitatie la New York: One-Cent Magenta este evaluat la 20 de milioane de dolari

Unul dintre cele mai celebre timbre din lume, One-Cent Magenta, emis in fosta colonie britanica Guyana, evaluat la 20 de milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 17 iunie, la New York, de casa Sothebys,.

Firme care au emis cecuri fara acoperire sau cu actionari anchetati de DNA, printre cei mai ...

18,88 de milioane de euro. Aceasta este suma totala incasata, in 2013, de primii cinci mari beneficiari de subventii de la bugetul UE si cel al Romaniei, pentru bunastarea animalelor porcine, conform datelor furnizate de Agentia de Interventii si Plati pentru Agricultura. Dintre acestia doar doua sunt societati cu capital romanesc, restul avand actionari cetateni libanezi si companii din SUA si Cipru. Cine a mizat pe agricultura romaneasca? Portretul investitoriloreste conturat de .

Bill Clinton, in top zece cei mai bogati presedinti ai SUA.

Bill Clinton este singurul fost presedinte american in viata care se afla in continuare in Topul 10 al celor mai bogati 34 de sefi de stat ai Statelor Unite, publicat de catre blogul 24/7 Wall St. , relateaza portalul american Huffington Post. Bill, citat de Mediafax. Clinton se claseaza al 10-lea in top - intocmit pe baza activelor detinute de catre cei 43 de presedinti, ca de exemplu terenuri, economii stranse in timpul vietii, estimate in functie de castigurile obtinute la locurile de .

Asiguratorii cu cei mai multi bani pusi deoparte pentru despagubiri

Prin natura activitatii lor, asiguratorii trebuie sa constituie rezerve la vanzarea unei polite, pentru a putea respecta obligatiile viitoare fata de clienti. Cu toate acestea, multe companii constituie rezerve mai mici decat este necesar, iar daunele.

Cei mai bine vanduti artisti romani contemporani

Ultimii ani au adus vanzari tot mai mari pentru piata romaneasca de arta, atat datorita unor pictori clasici precum Nicolae Grigorescu sau Stefan Luchian, cat si datorita unora contemporani precum Alexandru Bunescu, Horia Bernea sau Sabin Balasa, arata.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )