Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum se simt cei mai mari actionari din bancile romanesti.

România Liberă România Liberă,
Cum se simt cei mai mari actionari din bancile romanesti.

Expunerea bancilor austriece pe tarile emergente ale Europei, inclusiv Romania, unde au peste 30% din piata, se transforma dintr-o sursa de profit intr-un factor de risc. Anul 2014 va fi unul greu pentru grupurile financiare cu sediul la Viena, mai ales ca acestea nu sunt ferite de riscuri nici la ele in tara. Austria nu va depasi limita de 5,8 miliarde de euro stabilita pentru sprijinirea bancilor care se confrunta cu dificultati, in ciuda activelor toxice detinute de creditorul Hypo Alpe . continuă pe România Liberă

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari.

Halep, sportiva cu cele mai mari castiguri din istoria tenisului romanesc.

Simona Halep, 22 de ani, a ajuns saptamana aceasta, dupa victoria de la Doha, Qatar, la castiguri totale din tenis de 2,74 milioane dolari, ceea ce reprezinta o suma record in istoria tenisului romanesc. Noul numar 9 mondial, Halep, a castigat, duminica, cel mai important turneu de cariera sa si cel de-al saptealea. Din categoria Premier 5, Doha este unul dintre cele mai banoase turnee WTA, dupa cele de grand slam, premiile totale fiind de 2,44 milioane dolari. In finala de duminica Halep s-a .

Firme care au emis cecuri fara acoperire sau cu actionari anchetati de DNA, printre cei mai ...

18,88 de milioane de euro. Aceasta este suma totala incasata, in 2013, de primii cinci mari beneficiari de subventii de la bugetul UE si cel al Romaniei, pentru bunastarea animalelor porcine, conform datelor furnizate de Agentia de Interventii si Plati pentru Agricultura. Dintre acestia doar doua sunt societati cu capital romanesc, restul avand actionari cetateni libanezi si companii din SUA si Cipru. Cine a mizat pe agricultura romaneasca? Portretul investitoriloreste conturat de .

Dafora, pierderi de 103 milioane lei, de aproape cinci ori mai mari

Compania Dafora din Medias simbol: DAFR), controlata de Gheorghe Calburean, a inregistrat, anul trecut, pierderi de 103 milioane lei 23,3 milioane euro), de 4,5 ori mai mari decat cele din 2012 22,6 milioane lei), iar veniturile din exploatare au coborat cu 15%, la 185,2 milioane lei 41,9 milioane euro), de la 219,1 milioane lei, conform datelor remise BVB.

TOP cei mai indatorati romani

Valcenii sunt cei mai indatorati romani. Raportat la creditele luate, au cele mai mari restante. La polul opus se gasesc gorjenii, care sunt cei mai grijulii cand vine scadenta. isi achita ratele.

Cei mai bine vanduti artisti romani contemporani

Ultimii ani au adus vanzari tot mai mari pentru piata romaneasca de arta, atat datorita unor pictori clasici precum Nicolae Grigorescu sau Stefan Luchian, cat si datorita unora contemporani precum Alexandru Bunescu, Horia Bernea sau Sabin Balasa, arata.

Tariceanu: Nu cred ca vom ajunge la o solutie. Sunt sanse mai mari de 50% ca lucrurile sa ramana in impas

Sunt sanse mai mari de 50% ca lucrurile sa ramana in impas si sa continue criza, a declarat fostul premier PNL Catalin Popescu Tariceanu, marti seara, dupa sedinta de la Palatul Parlamentului. Pe.

Tariceanu: Sunt sanse mai mari de 50% ca lucrurile sa ramana in impas

Fostul premier PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa sedinta conducerii liberale, ca, in opinia sa, sunt sanse mai mari de 50% ca lucrurile sa ramana in impas si sa continue criza.

Mircea Sandu: 16 dintre stadioanele inscrise pentru CE fotbal 2020 sunt mai mari ca Arena Nationala

Un numar de 16 stadioane inscrise in competitie pentru organizarea CE de fotbal 2020 sunt mai mari ca Arena Nationala, a explicat, marti, presedintele FRF Mircea Sandu. Acesta a precizat faptul caRomania.

2Parale: Valentine146;s Day a adus vanzari online cu 40-50% mai mari

Valentines Day a generat celor peste 300 de magazine online din 2Parale vanzari mai mari cu 40-50% fata de perioada similara a anului trecut. Cumparatorii online au acordat mai multa atentie tipurilor de produse comandate, in topul cresterilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3031 seconds )