Libnet.ro
UNICEF

14:45

Zi decisiva pentru Elena Udrea: Curtea Suprema ar putea pronunta sentinta definitiva in Gala Bute (VIDEO)

B1 B1,
Zi decisiva pentru Elena Udrea: Curtea Suprema ar putea pronunta sentinta definitiva in Gala Bute (VIDEO)

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronuntat marti sentinta definitiva in dosarul Gala Bute in care Elena Udrea a fost condamnat in prima instanta la 6 ani de inchisoare. continuă pe B1

Zi decisiva pentru Elena Udrea: Curtea Suprema ar putea pronunta sentinta definitiva in Gala Bute

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronuntat marti sentinta definitiva in dosarul Gala Bute in care Elena Udrea a fost condamnat in prima instanta la 6 ani de inchisoare.

Lovitura dura pentru Elena Udrea. Cum ar putea fi adusa in tara

Procedural, indata ce mandatul emis de instanta va ajunge la Politia Romana, intrucat este cunoscut deja locul in care se afla Elena Udrea, politistii vor cere instantei emiterea unui mandat de arestare.

Emotii mari pentru Dan Sova: Curtea Suprema judeca ultimul termen al dosarul in care pe fond a fost condamnat la inchisoare

Zi grea pentru Dan Sova! Curtea Suprema dezbate luni ultimul termen in dosarul CET Govora. Dezbateri care se vor incheia cu o sentinta si care vin dupa ce in prima instanta, in septembrie 2017, Sova a fost.

Emotii mari pentru Dan Sova: Curtea Suprema, aproape de sentinta finala in dosarul in care pe fond a fost condamnat la 3 ani de inchisoare

UPDATE:Judecatorii de la Curtea Suprema au anuntat ca vor pronuntara sentintafinalain dosarul lui Dan Sova peste 2 saptamani. Procurorul DNA a cerut la ultimul termen condamnarea.

Curtea Suprema a SUA se pronunta in favoarea cofetarului din Colorado care a refuzat sa faca un tort pentru un cuplu de acelasi sex

Curtea Suprema a Statelor Unite s-a pronuntat luni in favoarea patiserului crestin din Colorado care a refuzat sa faca un tort de nunta comandat de un cuplu de acelasi sex, relateaza BBC News.

Curtea Suprema, asteptata sa pronunte sentintele definitive in dosarul Gala Bute. Procurorii au cerut pedepse sporite pentru refugiata Udrea

Curtea Suprema este asteptata marti sa pronunte sentintele definitive in dosarul Gala Bute, dosar in care, in prima instanta, Elena Udrea a fost condamnata la sase ani cu executare, iar Rudel Obreja a primit o condamnare de cinci ani cu executare. Procurorii DNA au cerut pedepse sporite, cu executare, pentru toti cei inculpati.

Elena Udrea, CONDAMNATA la sase ani de inchisoare. Ce a facut Udrea cu putin timp inainte de aflarea verdictului

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena.

Sentinta definitiva n dosarul Gala Bute: Elena Udrea, sase ani de nchisoare cu executare / Rudel Obreja, cinci ani de nchisoare

Elena Udrea a fost condamnata definitiv la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu de catre inalta Curte de Casatie si Justitie. De asemenea, si Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Elena Udrea se afla in acest moment in Costa Rica.

Elena Udrea declara recent: De ce m-as duce sase ani la puscarie doar pentru ca vor Coldea si Kovesi?

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena.

Elena Udrea a explicat de ce a cerut statut de refugiat politic in Costa Rica

Inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Fostul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )