Libnet.ro
UNICEF

18:45

Curtea Suprema, asteptata sa pronunte sentintele definitive in dosarul Gala Bute. Procurorii au cerut pedepse sporite pentru refugiata Udrea

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema, asteptata sa pronunte sentintele definitive in dosarul Gala Bute. Procurorii au cerut pedepse sporite pentru refugiata Udrea

Curtea Suprema este asteptata marti sa pronunte sentintele definitive in dosarul Gala Bute, dosar in care, in prima instanta, Elena Udrea a fost condamnata la sase ani cu executare, iar Rudel Obreja a primit o condamnare de cinci ani cu executare. Procurorii DNA au cerut pedepse sporite, cu executare, pentru toti cei inculpati. continuă pe Adevărul

Emotii mari pentru Dan Sova: Curtea Suprema judeca ultimul termen al dosarul in care pe fond a fost condamnat la inchisoare

Zi grea pentru Dan Sova! Curtea Suprema dezbate luni ultimul termen in dosarul CET Govora. Dezbateri care se vor incheia cu o sentinta si care vin dupa ce in prima instanta, in septembrie 2017, Sova a fost.

Zi decisiva pentru Elena Udrea: Curtea Suprema ar putea pronunta sentinta definitiva in Gala Bute

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronuntat marti sentinta definitiva in dosarul Gala Bute in care Elena Udrea a fost condamnat in prima instanta la 6 ani de inchisoare.

Zi decisiva pentru Elena Udrea: Curtea Suprema ar putea pronunta sentinta definitiva in Gala Bute (VIDEO)

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronuntat marti sentinta definitiva in dosarul Gala Bute in care Elena Udrea a fost condamnat in prima instanta la 6 ani de inchisoare.

Magistratii instantei supreme, asteptati sa pronunte astazi decizia definitiva in dosarul Gala Bute

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta marti decizia definitiva in dosarul Gala Bute, in care Elena Udrea a fost condamnata in prima instanta la sase ani de inchisoare pentru luare de.

Verdict final in dosarul Gala Bute

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) sunt asteptati sa pronunte, astazi, decizia definitiva in dosarul Gala Bute, in care fostul ministru al Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, ,aflata in Costa Rica, a fost condamnata, in prima instanta, la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Emotii mari pentru Dan Sova: Curtea Suprema, aproape de sentinta finala in dosarul in care pe fond a fost condamnat la 3 ani de inchisoare

UPDATE:Judecatorii de la Curtea Suprema au anuntat ca vor pronuntara sentintafinalain dosarul lui Dan Sova peste 2 saptamani. Procurorul DNA a cerut la ultimul termen condamnarea.

Sentinte grele in dosarul Gala Bute. Catalin Tolontan, reactie in scandalul momentului

Sase ani de inchisoare! Este sentinta definitiva data de judecatori pentru Elena Udrea in dosarul gala Bute. Este de altfel si cea mai dura pedeapsa din tot lotul. Rudel Obreja va sta dupa gratii 5 ani, a.

Elena Udrea CONDAMNATA DEFINITIV la 6 ani de inchisoare in dosarul GALA BUTE. Rudel Obreja, 5 ani de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea Elenei Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute in care aceasta a fost judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Sentinta este.

Curtea Suprema a SUA se pronunta in favoarea cofetarului din Colorado care a refuzat sa faca un tort pentru un cuplu de acelasi sex

Curtea Suprema a Statelor Unite s-a pronuntat luni in favoarea patiserului crestin din Colorado care a refuzat sa faca un tort de nunta comandat de un cuplu de acelasi sex, relateaza BBC News.

Elena Udrea a vandut actiuni in valoare de 500.000 de euro inainte de sentinta in dosarul Gala Bute

Inainte de sentinta in dosarul Gala Bute, Elena Udrea a vandut toate actiunile pe care le detinea la compania Tim Rail Cargo catre un al actionar al firmei, Ioan Valeriu Trica, fost director general CFR SA. A primit in schimbul pachetului de actiuni 500. 000 de euro si, in acelasi timp, a cerut sa-i fie rambursate si creditele de 526. 733 lei si 60. 000 euro acordate anterior societatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )