Libnet.ro
UNICEF

19:00

Decizia care ii va infuria pe SOFERI: Noi reguli pentru participarea la Programul Rabla

B1 B1,
Decizia care ii va infuria pe SOFERI: Noi reguli pentru participarea la Programul Rabla

Soferii care viseaza la o masina noua pot cere peste 9. 000 de lei de la stat prin programul de finantare Rabla. Potrivit unui proiect de ordin al Ministerului Mediului, regulile programului se vor schimba in. continuă pe B1

Noi reguli pentru returnarea bunurilor defecte: in ce conditii poti schimba un produs stricat

Toti vanzatorii, mari sau mici, online sau offline, vor fi obligati sa tina cont de noile norme europene privind returnarea bunurilor, indiferent daca bunurile s-au defectat sau nu din pricina utilizatorului.

Decizia care limiteza interceptarile SRI: Explicatiile oficiale ale CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a explicat, miercuri, decizia care limiteaza interceptarile Serviciului Roman de Informatii SRI). Redam mai jos comunicatul integral in ziua de 28 februarie 2018,.

Tudorel Toader scoate la iveala NOI MOTIVE pentru REVOCAREA lui Kovesi, NEINCLUSE in raport

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu noi argumente pentru care a decis revocarea sefei DNA, Laura CodrutaKovesi. Toader sustine ca pe langa cele 20 de motive prezentate in raport, mai.

Atentie, soferi! Modificari importante in Programul Rabla: Statul introduce noi criterii pentru casarea masinilor

Ministerul Mediului a supus dezbaterii publice un proiect de ordin prin care aduce o serie de modificari programului Rabla, printre care si obligativitatea ca masina mai veche de 12 ani care este dusa la.

Descarca Legea telemuncii: Reguli pentru firmele cu angajati care lucreaza de acasa. Definitia in care pot intra si programatorii

Firmele care au angajati ce lucreaza de acasa sau alta din alt loc, la distanta de locul de munca, cum ar putea fi, de exemplu, programatorii saua lti IT-isti, vor avea de respectat o serie de reguli ale activitatii de telemunca, concept normativ introdus printr-o noua lege adoptata miercuri de Parlament.

Donald Trump, noi critici pentru ministrul Justitiei in problema interceptarilor: Este rusinos!

Presedintele american Donald Trump a caracterizat drept rusinoasa alegerea procedurii pentru a ancheta eventuale abuzuri in termeni de interceptari si a lansat, in acest context, un nou atac la adresa.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )