Libnet.ro
UNICEF

07:15

Decizia care ii vizeaza pe romanii cu centrale termice. Ce se poate intampla de la vara

Playtech Playtech,
Decizia care ii vizeaza pe romanii cu centrale termice. Ce se poate intampla de la vara

Centrale termice gaz preturi gazPretul gazelor ar putea sa scada cu 18% vara urmatoare, comparativ cu vara trecuta, dar anul acesta se anunta a fi unul complicat pentru piata gazelor, indica o analiza a Asociatiei Energia Inteligenta, potrivit Agerpres. Decizia care ii vizeaza pe romanii cu centrale termice Dumitru Chisalita, presedintele Asociatiei Energia Inteligenta si . continuă pe Playtech

FOTO Proiectul imobiliar care vizeaza construirea unui bloc cu 5 etaje pe Calea Victoriei, langa Casa cu cariatide si vis-a-vis de Muzeul George Enescu, se discuta miercuri la Consiliul General

Proiectul imobiliar care vizeaza construirea unui bloc cu 5 etaje pe Calea Victoriei nr. 200, langa celebra Casa cu cariatide, monument istoric, si langa biserica Sfintei Cruci, va fi discutat la sedinta Consiliului General de miercuri. Propunerea a starnit numeroase controverse, societatea civila dar si arhitecti renumiti fiind de parere ca daca va fi aprobat, blocul va distruge caracterul zonei.

Se schimba acest tip de pensie. Guvernul Orban, decizia care va afecta mii de romani

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, le-a cerut, in cadrul sedintei de guvern, ministrilor Muncii, Aparararii si Internelor sa aiba in vedere recalcularea pensiilor nesimtite. Tot acesta a afirmat ca sefimea si-a tras pensii nesimtite de 15. 000 de lei, iar acest fapt reprezinta o sfidare la adresa oamenilor care au muncit o viata. Se schimba acest tip .

Schimbare pentru toti romanii! Ce se va intampla daca refuzi sa arati buletinul unui agent de politie

Incepand din 26 ianuarie 2020, amenda pentru neprezentarea actului de identitate este scoasa din legislatia ordinii publice si ramane doar la nivelul de sanctiune, mult mai mare decat acum, pentru refuzul de a da informatii pentru stabilirea identitatii. Sunt modificari aduse printr-un act normativ publicat in Monitorl oficial la finele anului trecut. Schimbare pentru toti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )