Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei are datorii de 4 miliarde de lei

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei are datorii de 4 miliarde de lei

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, duminica seara, ca datoria Primariei Municipiul. continuă pe România Liberă

Orban si Nicusor Dan anunta planurile pentru Bucuresti: Centura feroviara, 4 benzi pentru Centura de Sud

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei Nicusor Dan au anuntat vineri o serie de proiecte pe care le au in vedere, cu ajutorul ministerului Transporturilor, pentru a dezvolta infrastructura din Bucuresti, printre care o centura feroviara si largirea la 4 benzi a Centurii de Sud a Capitalei.

Nicusor Dan anunta o iarna cu mai multe avarii la termoficare decat in 2019

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a estimat luni ca in aceasta iarna se vor inregistra mai multe avarii decat in iarna precedenta, din cauza invechirii retelei si a faptului ca in timpul verii nu au fost facute reparatiile necesare.

Primaria Capitalei nu are in derulare niciun concurs pentru ocuparea posturilor vacante din institutie

Primaria Capitalei a precizat sambata ca nu are in derulare niciun concurs pentru ocuparea posturilor vacante din institutie.

NICUSOR DAN: Primaria Capitalei - datorii de 4 miliarde de lei

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, duminica seara, ca datoria Primariei Municipiului Bucuresti este in jur de 4 miliarde de lei, mentionand ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca este esalonarea platilor pentru mentinerea corabiei la suprafata, conform Agerpres.

NICUSOR DAN: Se pare ca datoria curenta a Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde lei

Nicusor Dan a declarat duminica seara ca prioritare la Primaria Capitalei sunt finantele. El a precizat ca datoria PMB era in anul 2016 undeva la 3 miliarde lei, iar acum, din ce stie el, datoria curenta este in jur de 4 miliarde lei, desi primaria nu a fost transparenta in perioada Gabrielei Firea si nu a prezentat toate cifrele.

Nicusor Dan: Datoria curenta a Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde de lei. Trebuie sa mentinem corabia la suprafata

Nicusor Dan a declarat duminica seara ca prioritare la Primaria Capitalei sunt finantele. El a precizat ca datoria PMB era in urma cu cativa ani undeva la 3 miliarde lei, iar acum, din ce stie el, a urcat la 4 miliarde lei, desi primaria nu a fost transparenta in perioada Gabrielei Firea si nu a prezentat toate cifrele.

Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei. Atac subtil la Gabriela Firea

Primarul ales al Bucurestiului Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si Lucian Bode ministrul Transporturilor, au s-au inteles si anunta mari schimbari in Capitala. Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei Vineri, Nicusor Dan a anuntat ca, Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii de genul celor care .

Biroul Electoral Municipal a prezentat datele finale de la Primaria Capitalei: Nicusor Dan, castigator cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea are 250.690

Potrivit rezultatelor finale ale biroului electoral de circumscriptie a Municipiului Bucuresti, 672. 004 persoane dintre cele inscrise pe listele electorale s-au prezentat la alegerile locale din 27 septembrie. Au fost inregistrate 660. 118 voturi valabil exprimate. Dintre acestea, 282. 631 au fost pentru Nicusor Dan si 250. 690 au fost pentru Gabriela Firea.

Gabriela Firea continua razboiul cu Nicusor Dan. E halucinant ce a spus acum

Gabriela Firea s-a recunoscut infranta, spune ca nu mai are ce face, dar tot sustine ca a fost furata in lupta cu Nicusor Dan. Gabriela Firea spune ca au despartit-o doar 30000 de voturi pentru a-si putea continua proiectele de la primaria Capitalei. Gabriela Firea sustine in continuare ca a fost furata. E halucinant ce .

NICUSOR DAN: Nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor

Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a declarat ca nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor si sa blocheze investitiile pe care aceasta institutie doreste sa le faca in municipiu, conform news. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )