Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei, in avarie: datoriile fabuloase dezvaluite de Nicusor Dan

Playtech Playtech,
Primaria Capitalei, in avarie: datoriile fabuloase dezvaluite de Nicusor Dan

Nu a intrat inca in paine, dar Nicusor Dan a inceput sa aiba o viziune reala asupra situatiei economice in care se afla primaria Capitalei. Romanii s-au cam saturat sa auda. continuă pe Playtech

NICUSOR DAN: Primaria Capitalei - datorii de 4 miliarde de lei

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, duminica seara, ca datoria Primariei Municipiului Bucuresti este in jur de 4 miliarde de lei, mentionand ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca este esalonarea platilor pentru mentinerea corabiei la suprafata, conform Agerpres.

Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei. Atac subtil la Gabriela Firea

Primarul ales al Bucurestiului Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si Lucian Bode ministrul Transporturilor, au s-au inteles si anunta mari schimbari in Capitala. Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei Vineri, Nicusor Dan a anuntat ca, Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii de genul celor care .

NICUSOR DAN: Nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor

Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a declarat ca nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor si sa blocheze investitiile pe care aceasta institutie doreste sa le faca in municipiu, conform news. ro.

Rezultate finale pentru Primaria Capitalei: Nicusor Dan a castigat alegerile cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea a obtinut 250.690 de sufragii

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, luni, rezultatele finale ale alegerilor pentru Primaria Capitalei. Astfel, potrivit datelor prezentate de AEP, Nicusor Dan, candidat independent, sustinut de PNL.

NICUSOR DAN: Se pare ca datoria curenta a Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde lei

Nicusor Dan a declarat duminica seara ca prioritare la Primaria Capitalei sunt finantele. El a precizat ca datoria PMB era in anul 2016 undeva la 3 miliarde lei, iar acum, din ce stie el, datoria curenta este in jur de 4 miliarde lei, desi primaria nu a fost transparenta in perioada Gabrielei Firea si nu a prezentat toate cifrele.

Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei are datorii de 4 miliarde de lei

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, duminica seara, ca datoria Primariei Municipiul.

Nicusor Dan: Datoria curenta a Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde de lei. Trebuie sa mentinem corabia la suprafata

Nicusor Dan a declarat duminica seara ca prioritare la Primaria Capitalei sunt finantele. El a precizat ca datoria PMB era in urma cu cativa ani undeva la 3 miliarde lei, iar acum, din ce stie el, a urcat la 4 miliarde lei, desi primaria nu a fost transparenta in perioada Gabrielei Firea si nu a prezentat toate cifrele.

intalnire Nicusor Dan- Ludovic Orban- Lucian Bode pe tema infrastructurii din Bucuresti: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii

Primaria Capitalei si Ministerul Transporturilor vor lucra impreuna pentru proiectele Bucurestiului, este concluzia intalnirii de vineri intre primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Este o replica celebra in filmul Casablanca. Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor pentru ca multe din lucrurile pe care trebuie sa le facem pentru mobilitatea in Bucuresti tin de colaborarea cu acest minister, a spus Nicusor Dan. Acesta a mai spus ca Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor.

Nicusor Dan, castigator al alegerilor cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea, 250.690 de voturi Rezultatele in sectoare - date finale AEP

Rezultatele finale ale alegerilor pentru Primaria Capitalei anuntate de Autoritatea Electorala Permanenta luni, la mai bine de o saptamana de la scrutin, arata ca Nicusor Dan a fost ales primar general de catre 282. 631 42,81%) de bucuresteni prezenti la urne, in timp ce Gabriela Firea a obtinut 250. 690 de voturi 37,97%).

Biroul Electoral Municipal a prezentat datele finale de la Primaria Capitalei: Nicusor Dan, castigator cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea are 250.690

Potrivit rezultatelor finale ale biroului electoral de circumscriptie a Municipiului Bucuresti, 672. 004 persoane dintre cele inscrise pe listele electorale s-au prezentat la alegerile locale din 27 septembrie. Au fost inregistrate 660. 118 voturi valabil exprimate. Dintre acestea, 282. 631 au fost pentru Nicusor Dan si 250. 690 au fost pentru Gabriela Firea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )