Libnet.ro
UNICEF

07:30

Decizia unui tanar din Ploiesti, dupa 20 de zile in politie. A fost ingrozit de sistemul pentru care se pregateste

Playtech Playtech,
Decizia unui tanar din Ploiesti, dupa 20 de zile in politie. A fost ingrozit de sistemul pentru care se pregateste

Un tanar din Ploiesti a oferit de curand o lectie de moralitate, onoare si respect fata de el si ceilalti. Acesta si-a dat demisia dupa doar 20 de zile de cand s-a angajat in Politie, nefiind de acord cu multele nereguli din sistem. Un tanar politist din Ploiesti si-a dat demisia dupa 20 de zile . continuă pe Playtech

Plantatie de canabis in curtea unui tanar din Iasi. Barbatul facuse o sera in spatele casei

Procurorii DIICOT Iasi au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a unui tanar pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, dupa ce au descoperit in curtea acestuia o plantatie de.

Raspunsul surprinzator al unui tanar din Capitala cand este intrebat despre cartile pe care le-a citit: Sincer, n-am ce face cu ele

Reprezentantii unei librarii au adus cartile in mijlocul legumelor si fructelor din Piata Obor, din Capitala, pentru a incuraja romanii sa citeasca, scrie stirileprotv. ro. Suntem pe ultimul loc in Europa.

Un tanar AGENT si-a dat demisia din Politia Romana dupa 20 de zile de serviciu: Nu vreau sa mor din cauza indiferentei voastre (FOTO)

Un tanar absolvent al unei scoli de politie, repartizat la un post din judetul Prahova, si-a dat demisia dupa doar 20 de zile de munca. Agentul George Boran, din Caras Severin, s-a intors din Spania, c.

George si-a dat demisia din Politia Romana dupa 20 de zile. Acum, mesajul lui provoaca cutremur in sistem

George si-a dat demisia din Politia Romana dupa doar 20 de zile in serviciu, din cauza neregulilor din sistem. Tanarul povesteste, pe Facebook, ca a fost visul lui sa devina politist, insa ceea ce a.

Un tanar din Prahova a gasit un card in casa pe care o cumparase. Cati bani a cheltuit in doar cateva ore

Un tanar din Prahova a crezut ca a dat lovitura, dupa ce a gasit un card plin cu bani. intamplare a a facut ca acesta sa achizitioneze o locuinta care avea la purtator si un cadou baban. Ce a facut baiatul cu banii si cat a putut sa cheltuie in doar cateva ore? Un tanar .

IN CONCORDANTA CU STRATEGIA DE EXTINDERE MedLife a cumparat Spitalul Lotus din Ploiesti

MedLife M), unul dintre putinii emitenti de crestere de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), a achizitionat integral Spitalul Lotus din Ploiesti, unitate ce asigura servicii integrate de ambulatoriu, imagistica, laborator, spitalizare si maternitate, se arata intr-un raport al prestatorului de servicii medicale private remis, ieri, operatorului pietei noastre de capital.

VIDEO Chile, o tara paralizata, dupa trei zile de revolte sangeroase soldate cu 11 morti

Chilienii incearca sa-si reia viata normala luni, dupa trei zile de revolte si jafuri soldate cu 11 morti, cu lungi cozi de asteptare la benzinarii si magazine si intr-un climat in continuare foarte tensionat, scrie AFP.

MedLife a achizitionat Spitalul Lotus din Ploiesti

Sistemul Medical MedLife a achizitionat pachetul de 100% din actiunile Spitalului Lotus SRL din Ploiesti, furnizor de servicii medicale private din judetul Prahova, care asigura servicii integrate de ambulatoriu, imagistica, laborator, spitalizare si maternitate, se arata intr-un anunt publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MedLife a achizitionat Spitalul Lotus din Ploiesti

Sistemul Medical MedLife a achizitionat pachetul de 100% din actiunile Spitalului Lotus SRL din Ploiesti, furnizor de servicii medicale private din judetul Prahova, care asigura servicii integrate de ambulatoriu, imagistica, laborator, spitalizare si maternitate.

Imaginile zilei! Un barbat a cazut in piscina unui restaurant din Constanta

Un barbnat a cazut in piscina unui restaurant din Constanta, la care venise in control. Camerele de supraveghere montate in incinta restaurantului au surprins momentul in care barbatul a pasit direct in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )