Libnet.ro
UNICEF

17:45

Decizie drastica la Wizz Air: ce masuri a luat din cauza crizei cauzate de noul tip de virus

Playtech Playtech,
Decizie drastica la Wizz Air: ce masuri a luat din cauza crizei cauzate de noul tip de virus

Wizz Air s-a vazut obligata sa anuleze multe curse din cauza pandemiei de coronavirus. Asta pentru ca zborurile spre si dinspre anumite tari considerate zone rosii nu au mai avut. continuă pe Playtech

Concedieri masive si taieri de salarii la Wizz Air

Una dintre cele mai mari companii aeriene a anuntat ca este nevoita sa faca numeroase concedieri din cauza restrictiilor de circulatie impuse.

Wizz Air va concedia 1.000 de angajati si taie celorlalti salariile

Wizz Air va concendia 1000 de angajati si va taia veniturile celorlalti, in contextul crizei instituite de pandemia de coronavirus.

372 de decese in Romania din cauza coronavirus

Inca zece persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 372.

Tataru: 6.000 de teste pe zi, capacitatea de testare pentru COVID-19. Se fac intre 4.500 si 4.700 de teste, din cauza lipsei de personal

Capacitatea de testare pentru coronavirus in Romania este de 6. 000 de teste pe zi in 57 de puncte de testare operationalizate sau in curs de operationalizare, insa se fac zilnic intre 4. 500 si 4. 700 de teste din cauza lipsei de personal, sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

IEA se asteapta la o scadere record a cererii de petrol in 2020, din cauza coronavirusului

Cererea globala de petrol ar urma sa inregistreze in 2020 o scadere record cu 9,3 milioane de barili pe zi, din cauza paralizarii economiei mondiale, ca urmare a pandemiei de Covid-19, a anuntat miercuri Agentia Internationala a Energiei IEA), in raportul sau pe luna aprilie.

Alerta din cauza incendiilor de la Cernobil. Situatia va fi monitorizata de CNCAN

Este alerta in Romania din cauza fumului degajat de incendiile de vegetatie de langa Cernobil. Focul se apropie de fosta centrala nucleara iar Ministrul Mediului spune ca situatia este atent monitorizata.

IATA: Veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde de dolari din cauza coronavirusului

Companiile aeriene din intreaga lume vor pierde in acest an venituri cumulate de 314 miliarde de dolari din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celei mai recente estimari a Asociatiei Internationale de Transportat Aerian IATA), care si-a revizuit marti prognozele anterioare in care se vorbea de o diminuare a veniturilor cu 252 miliarde de dolari, transmite Reuters.

IATA: veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde de dolari din cauza coronavirusului

Companiile aeriene din intreaga lume vor pierde in acest an venituri cumulate de 314 miliarde de dolari din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celei mai recente estimari a Asociatiei Internationale de Transportat Aerian IATA), care si-a revizuit.

Medic: 20-25 de persoane mor zilnic in Romania din cauza pneumoniei, conform statisticilor

000 de romani mor anual din cauza pneumoniei, ceea ce inseamna o medie de 20-25 de persoane zilnic, afirma Sorin Alexandru, medic la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Craiova. Medicul Sorin Alexandru atrage astfel atentia ca exista afectiuni in cazul carora nu exista tratament care sa duca la vindecare.

Cel putin sase oameni au murit din cauza tornadelor care au lovit trei state americane

Cel putin sase oameni au murit din cauza tornadelor care au lovit in weekend statele americane Louis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )