Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce decizie a luat Simona Halep in privinta participarii la turneul de la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Ce decizie a luat Simona Halep in privinta participarii la turneul de la Bucuresti

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Bucuresti, in 2014, dar anul trecut nu a mai participat la aceasta competitie. continuă pe Adevărul

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, dupa 18:00)

Jucatoarea Simona Halep debuteaza la turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, dupa 18:00)

Jucatoarea Simona Halep debuteaza la turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime.

Decizie radicala a lui Darren Cahill in privinta colaborarii cu Simona Halep. Ce a decis australianul sa faca in continuare

Colaborarea oficiala dintre Darren Cahill si Simona Halep n-a adus in 2016 decat un trofeu, cel cucerit la Madrid, la inceputul lunii mai.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros. Meciul a fost reprogramat luni din cauza ploii

Jucatoarea Simona Halep ar fi trebuit sa debutezela turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime. In cele din urma, din cauza ploii, meciul Simonei Halep a fost reprogramat pentru ziua de luni. Darren Cahill, antrenorul Simonei, a confirmat informatia pe contul sau oficial de Twitter.

Simona Halep, veste proasta in prima zi la Roland Garros. Ce a anuntat antrenorul ei

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a anuntat, printr-un mesaj postat pe Twitter, ca meciul constantencei Simona Halep cu Nao Hibino Japonia, 70 WTA), din primul tur al turneului dotat cu permii to.

Simona Halep dupa calificarea in turul doi la Roland Garros: Am incredere in jocul meu si incerc sa joc tot mai agresiv

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa un meci foarte frumos in care a dat dovada de ambitie si determinare. Sportiva noastra s-a declarat multumita la finalul meciului pentru.

Roland Garros: Simona Halep, invingatoare in meciul de debut - 6-2, 6-0 vs Nao Hibino

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 6 mondial, a debutat cu dreptul la actuala editie a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingand-o in doua seturi, 6-2, 6-0, pe japoneza Nao Hibino locul 70 WTA), dupa numai 43 minute de joc.

Simona Halep si-a demolat prima adversara de la Roland Garros

Inceput in forta pentru Simona Halep la Roland Garros cu doar doua game-uri cedate in primul tur contra japonezei Nao Hibino.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a spulberat-o pe Nao Hibini

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce s-a impus fara emotii in fata lui Nao Hibino. Romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-0 si a dat dovada de un joc.

Clasament WTA: Simona Halep, in continuare pe locul sase. Patricia Tig, pentru prima data in Top 100

Jucatoarea de tenis Simona Halep ramane, in continuare, pe locul sase in clasamentul WTA, cu 4. 301 puncte.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )