Libnet.ro
UNICEF

10:45

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros. Meciul a fost reprogramat luni din cauza ploii

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros. Meciul a fost reprogramat luni din cauza ploii

Jucatoarea Simona Halep ar fi trebuit sa debutezela turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime. In cele din urma, din cauza ploii, meciul Simonei Halep a fost reprogramat pentru ziua de luni. Darren Cahill, antrenorul Simonei, a confirmat informatia pe contul sau oficial de Twitter. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, dupa 18:00)

Jucatoarea Simona Halep debuteaza la turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, dupa 18:00)

Jucatoarea Simona Halep debuteaza la turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime.

Roland Garros: Meciul Simonei Halep a fost amanat din cauza ploii

Simona Halep ar fi trebuit sa o intalneasca duminica pe Nao Hibino Japonia, locul 70 WTA), in primul tur de la Roland Garros. Meciul a fost insa amanat din cauza ploii, dupa cum anunta Darren Cahill, antrenorul sportivei din Romania, pe contrul personal de Twitter.

UPDATE Roland Garros: Simona Halep vs. Nao Hibino, in primul tur. Ce adversare au Begu, Niculescu si Dulgheru/ Cinci romance pe tabloul principal

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie nr. 6, se va duela cu japoneza Nao Hibino, locul 70 WTA, in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, si ar putea sa o intalneasca pe Agnieszka Radwanska in sferturile de finala. UPDATE Pe tabloul principal va mai juca si Sorana Cirstea, care a reusit sa treaca de Elise Mertens Belgia) cu 6-3, 6-0 in turul trei al calificarilor. Andreea Mitu a fost invinsa insa de Viktorija Golubic Elvetia), scor 6-4, 4-6, 6-1.

Ce cred specialistii americani despre Simona Halep inaintea debutului ei la Roland Garros

Simona Halep va juca azi in primul tur al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe jucatoarea japoneza Nao Hibino locul 70 WTA),.

Adrian Ungur, eliminat in primul tur la Roland Garros

Adrian Ungur, singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul principal masculin de la Roland Garros, a fost eliminat duminica in primul tur.

Sorana Cirstea si Adrian Ungur isi cunosc adversarii din primul tur la Roland Garros

Ajunsi pe tabloul principal de la Roland Garros in urma calificarilor, jucatorii Sorana Cirstea si Adrian Ungur si-au aflat adversarii din primul tur.

Roland Garros, ziua 1: Simona Halep si Adrian Ungur vor evolua duminica

Simona Halep, cap de serie numarul sase, va evolua in prima de intreceri de la Roland Garros, sportiva nascuta la Constanta intalnind-o pe Nao Hibino 70 WTA) in primul tur al competitiei. Meciul va fi ultimul de pe Suzanne-Lenglen. Tot duminica va juca si Adrian Ungur 204 ATP) impotriva olandezului Igor Sijsling Olanda - locul 123 ATP). Va fi prima partida de pe Terenul 17.

Programul romanilor la Roland Garros. Simona Halep debuteaza contra unei japoneze

Cele patru jucatoare din Romania intrate direct pe tabloul principal de la Roland Garros si-au aflat vineri la pranz adversarele din primul tur. Acestora li se adauga Sorana Cirstea, jucatoare venita din calificari.

Roland Garros 2016: Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina Begu si Alexandra Dulgheru joaca luni in primul tur

Jucatoarele de tenis Simona Halep locul 6 WTA), Sorana Cirstea locul 99), Irina-Camelia Begu locul 28) si Alexandra Dulgheru locul 129) vor evolua, luni, in primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )