Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep si-a demolat prima adversara de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si-a demolat prima adversara de la Roland Garros

Inceput in forta pentru Simona Halep la Roland Garros cu doar doua game-uri cedate in primul tur contra japonezei Nao Hibino. continuă pe Online Sport

Simona Halep, veste proasta in prima zi la Roland Garros. Ce a anuntat antrenorul ei

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a anuntat, printr-un mesaj postat pe Twitter, ca meciul constantencei Simona Halep cu Nao Hibino Japonia, 70 WTA), din primul tur al turneului dotat cu permii to.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a spulberat-o pe Nao Hibini

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce s-a impus fara emotii in fata lui Nao Hibino. Romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-0 si a dat dovada de un joc.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, dupa 18:00)

Jucatoarea Simona Halep debuteaza la turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, dupa 18:00)

Jucatoarea Simona Halep debuteaza la turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime.

Roland Garros, ziua 1: Simona Halep si Adrian Ungur vor evolua duminica

Simona Halep, cap de serie numarul sase, va evolua in prima de intreceri de la Roland Garros, sportiva nascuta la Constanta intalnind-o pe Nao Hibino 70 WTA) in primul tur al competitiei. Meciul va fi ultimul de pe Suzanne-Lenglen. Tot duminica va juca si Adrian Ungur 204 ATP) impotriva olandezului Igor Sijsling Olanda - locul 123 ATP). Va fi prima partida de pe Terenul 17.

PREZENTARE Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu, sperantele Romaniei - Rupe Novak Djokovic blestemul?

Editia cu numarul 115 de la Roland Garros va debuta pe 22 mai, chiar in ziua in care Novak Djokovic va implini 29 de ani. Sa fie acesta un semn, iar Nole sa rupa blestemul si sa se impuna pentru prima data pe Philippe Chatrier? Pe tabloul feminin, pe langa sperantele legate de Simona Halep, iubitorii de tenis din Romania isi vor indrepta atentia si spre Irina-Camelia Begu a aratat un tenis de buna calitate la Madrid si la Roma). Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros. Meciul a fost reprogramat luni din cauza ploii

Jucatoarea Simona Halep ar fi trebuit sa debutezela turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime. In cele din urma, din cauza ploii, meciul Simonei Halep a fost reprogramat pentru ziua de luni. Darren Cahill, antrenorul Simonei, a confirmat informatia pe contul sau oficial de Twitter.

Simona Halep dupa calificarea in turul doi la Roland Garros: Am incredere in jocul meu si incerc sa joc tot mai agresiv

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa un meci foarte frumos in care a dat dovada de ambitie si determinare. Sportiva noastra s-a declarat multumita la finalul meciului pentru.

Roland Garros: Simona Halep, invingatoare in meciul de debut - 6-2, 6-0 vs Nao Hibino

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 6 mondial, a debutat cu dreptul la actuala editie a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingand-o in doua seturi, 6-2, 6-0, pe japoneza Nao Hibino locul 70 WTA), dupa numai 43 minute de joc.

Roland Garros 2016: Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina Begu si Alexandra Dulgheru joaca luni in primul tur

Jucatoarele de tenis Simona Halep locul 6 WTA), Sorana Cirstea locul 99), Irina-Camelia Begu locul 28) si Alexandra Dulgheru locul 129) vor evolua, luni, in primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )