Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Decizie pentru Liviu Dragnea: Seful PSD afla daca va fi cercetat de DNA intr-un al patrulea dosar (VIDEO)

B1 B1,
Decizie pentru Liviu Dragnea: Seful PSD afla daca va fi cercetat de DNA intr-un al patrulea dosar (VIDEO)

Liviu Dragnea risca sa fie cercetat de DNA intr-un al patrulea dosar. Magistratii de la Curtea Suprema anunta luni daca aproba cererea procurorilor anticoruptie de redeschidere a unei anchete, ce vizeaza. continuă pe B1

Asta da LOVITURA! Se anunta SFARSITUL pentru LIVIU DRAGNEA: A inceput numaratoarea INVERSA

Pentru Liviu Dragnea a inceput numaratoarea inversa, iar miza cea mare a liderului PSD este sa isi aranjeze un complet cat mai prietenos la ICCJ, iar pentru asta nu se da in laturi de la nimic, este de.

PROBLEME mari pentru LIVIU DRAGNEA! Marea LOVITURA vine de la Tariceanu: Si-a tradat absolut toti partenerii politici

Daniel Constantin sustine, intr-o postare pe Facebook, referitor la relatia dintre liderii celor doua partide de la Putere, ca marea tradare pentru Liviu Dragnea va veni de la Calin Popescu Tariceanu. Se.

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Instanta a decis redeschiderea dosarului privatizarii Tel Drum

Lovitura cumplita pentru presedintele PSD Liviu Dragnea! inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca dosarul privatizarii Tel Drum in care Dragnea este acuzat de abuz in serviciu va fi redeschis. Acesta.

Zvonuri despre remanieri in Guvernul Dancila. De care ministri este nemultumit Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, pe 21 septembrie, ca dupa referendumul pentru familie din 6-7 octombrie va fi o sedinta Comitetului Executiv National PSD in care se va discuta remanierea, precizand.

Cum manipuleaza Liviu Dragnea inainte de referendum: Seful PSD a sustinut ca `pe oameni ii sperie ca exista tari in care s-a legalizat casatoria dintre un om si un animal`. Care este adevarul

Liviu Dragnea sustine ca referendumul pentru definirea familiei trebuie sa aiba loc si pentru ca pe oameni ii sperie ca exista tari in care s-a legalizat casatoria dintre un om si un animal. Seful.

Dragnea: Legea parteneriatului civil e deja gata / Ce spune seful PSD despre adoptia de catre cuplurile gay

Dupa referendumul privind familia traditionala, se va discuta legea parteneriatului civil, a declarat Liviu Dragnea. Eu am cerut unor colegi din partid de mai mult timp sa inceapa discutiile cu aceste as.

Irina, iubita lui Dragnea, a implinit 26 de ani! Seful PSD s-a ocupat de organizarea petrecerii in cel mai mic detaliu (VIDEO)

A fost din nou petrecere in randul pesedistilor! De data aceasta, Liviu Dragnea si-a sarbatorit iubita. Viorica Dancila si Olguta Vasilescu s-au numarat printre invitatii de seama, arata B1 TV. O aparitie.

Fostul avocat al Bombonicai Prodana il critica pe Liviu Dragnea pentru presiunile la adresa inaltei Curti cu privire la desemnarea completelor de cinci judecatori: `incapatanarea lui este neproductiva`

Avocatul Adrian Toni Neacsu, cel care a reprezentant-o pe fosta sotie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, il critica pe seful PSD pentru persiunile.

LIVIU DRAGNEA, declaratie INCENDIARA: Educatia mea de copil crescut la tara ma obliga sa votez la DA la referendum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dezvaluit ca se va prezenta la urne cu ocazia referendumului pentru redefinirea familiei si ca va vota da. PSD face o serie de actiuni, o informare a populatiei.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Dupa referendum se va discuta despre parteneriatul civil / Multi se tem ca se poate ntmpla ca n alte tari, sa se permita casatoria ntre om si animal / Trebuie data o lege a amnistiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus duminica la Romania TV ca la un moment dat trebuie data o amnistie, indiferent va avea loc acest lucru, subliniind ca nu vrea pentru el. Acesta a mai acuzat ca procurorii nu investigheaza decat jandarmii, nu si pe protestatarii violenti, care au vrut sa ocupe Guvernul, care au actionat la semnalul presedintelui Iohannis. De asemenea, acesta a anuntat ca dupa referendum se va discuta despre un parteneriat civil, pentru ca desi sustine referendumul si va vota da, nu are nimic cu minoritatile.

ştiri de la B1

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )