Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vedeta din Romania care isi incearca norocul la Kanal D dupa ce a fost concediata de Antene

Playtech Playtech,
Vedeta din Romania care isi incearca norocul la Kanal D dupa ce a fost concediata de Antene

O vedeta care a trecut pe la Antena isi incearca acum norocul la Kanal D. Aceasta a fost concediata si considera ca vine cu forte proaspete in noul post de televiziune, dupa toate ce s-au petrecut. Despre cine este vorba? Detalii de la apropiatii vedetei. A fost concediata de la Antena, iar acum vrea sa . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot. Scandal pentru bani si copii

Gina din serialul La Bloc isi executa silit fostul sot pentru neplata pensiei alimentare. Scandalul pentru bani si copii ia amploare. Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot Actrita de telenovele Ioana Picos si fostul ei sot, Mihai Fagadaru, au decis sa divorteze la cinci ani de la casatorie, in toamna anului trecut.

Vedeta din Romania care a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul? Se grabea la sala!

O vedeta din Romania a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul pentru care a facut-o este acela ca se grabea sa ajunga la sala. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Cine a incalcat legea de doua ori in doar o ora. Ce vedeta s-a grabit sa ajunga la sala .

Simona Halep, alaturi de o vedeta din Romania la care nimeni nu se gandea. Cu cine a fost surprinsa

Zilele trecute, Simona Halep a participat la o sesiune foto alaturi de o ravnita vedeta din Romania. Aducerea lor sub acelasi obiectiv a fost surprinzatoare pentru public. Simona Halep, sesiune foto alaturi de o vedeta din Romania Simona Halep a revenit la activitatile de zi cu zi dupa ce a trecut cu brio peste problemele .

Cantareata din Romania care are 5 copii. Cum face fata, in pandemie: Te storc de energie!

Raluca ex-Angels, este cu, adevarat o mamica eroina. Ea si sotul ei, de meserie procuror, au cinci copii, Serafim 12 ani, Casian 10 ani, Emilian- 6 ani, Maria 8 ani Anastasia 3 ani. Cum e viata in pandemie cu cinci copii, dar si daca isi mai doreste copii, a povestit Raluca .

Business report: Compania nationala de electricitate a Ungariei ofera energie clientilor casnici din Romania. De ce nu scade Isarescu dobanda-cheie? Revolutia tacuta din UE. Brexit: noi reguli la granita, sanatate, auto

Compania nationala de electricitate a Ungariei vrea sa vanda energie clientilor casnici din Romania * Ministerul Fondurilor Europene este cel care a pus piedici firmelor cu probleme la accesarea granturilor * Inflatia isi continua scaderea, 2,1% in octombrie 2020, fiind sub tinta BNR. De ce nu scade Isarescu dobanda-cheie? * Telemunca revolutia tacuta ce se desfasoara in UE * inca o afacere romaneasca, cumparata de un gigant strain * Schimbari si pentru romanii care calatoresc in Marea Britanie de anul viitor. Noi reguli la granita, sanatate, auto * in Germania, doar unul din cinci salariati a pierdut din venituri in pandemie. Femeile si tinerii sunt categoriile vulnerabile in aceasta perioada.

Televiziunea care dispare din Romania. in plina pandemie, nu poate determina oamenii sa se uite la ea

Din prina luna a noului an, televiziunea de filme Paramount Channel se inchide. Acest anunt a fost publicat sub forma de promo, ce ruleaza pe post si pe YouTube. Televiziunea care dispare din Romania Este finalul unei calatorii. Paramount Channel se va inchide in ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor gasi o noua casa, la .

Surpriza pe final de an! Se inchide o televiziune din Romania

Amatorii de filme din Romania vor avea cu o televiziune mai putin. De ce? Postul Paramount Channel se inchide in Romania din ianuarie 2021. Anuntul a fost publicat sub forma unui promo, care ruleaza atat pe.

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

In ultima perioada, cele mai cautate meserii din Romania sunt legate de domeniile IT, financiar si medical. Si serviciile de curierat s-au regasit pe lista preferintelor romanilor Cele mai cautate.

Florin Salam si-a batut joc de toate regulile din Romania. Petrecere cu zeci de invitati, a fost haos total

In plina pandemie de coronavirus, unii se distreaza cat pot de mult, la petreceri fabuloase la care, evident, invita si manelisti celebri, cum ar fi Florin Salam, pentru a le canta. Florin Salam si-a batut joc de toate regulile din Romania Asa a fost si in cazul fostului fotbalist, Marian Aliuta, care, de curand, a .

Pandemia face ravagii printre artistii din Romania. O noua cantareata, in prag de faliment: Am bagat actele deja(exclusiv)

A cunoscut celebritatea in anii 90, cand a devenit cea mai fidela fata. Fire rebela, in adolescenta, Marijuana nu s-a ferit sa recunoasca faptul ca a avut probleme din cauza consumului de substante ilegale. Marijuana, pe numele adevarat Dana Coteanu, a divortat de Sebastian Calu, barbatul cu care are o fetita si pe care l-a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )