Libnet.ro
UNICEF

07:30

Decizie privind alocatiile copiilor, pana la 1 august. Anuntul facut de ministrul Muncii

Antena3 Antena3,
Decizie privind alocatiile copiilor, pana la 1 august. Anuntul facut de ministrul Muncii

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a vorbit despre dublarea alocatiilor. Nu este o chestiune de optiune, daca respectam sau nu decizia CCR,a zis Alexandru. continuă pe Antena3

Cu cat vor creste alocatiile, de fapt, dar pensiile: anuntul facut acum de ministrul Muncii

In ultimele luni, s-au creat tensini semnificative intre Guvern si opozitie din cauza cresterii pensiilor si alocatiilor. Pana de curand, nu era foarte clar ce se va intampla cu banii.

Anuntul facut de Inna despre sarcina. Fanii sunt deja in extaz

Inna a facut un anunt despre sarcina, iar fanii ei sunt deja pusi pe jar. Ce a declarat cunoscuta cantareata despre cea mai frumoasa perioada din viata unei femei si despre planurile de viitor? Inna, anunt despre sarcina. Ce a spus cantareata? Inna are 33 de ani si se poate mandri cu o caiera impresionanta .

Pensii 2020. Anuntul facut de Minister. Ce se intampla cu pensiile

Anunt important despre pensii! Ce trebuie sa stie varstnicii si ce se intampla cu pensiile? Ministerul a facut un nou anunt. Pensii 2020. Anunt oficial de la Minister Violeta Alexandru a venit cu precizari despre situatia cresterii pensiilor si alocatiilor. Aceasta sustine ca urmeaza sa fie dat ministrul Finantelor un bilant al cheltuielilor, respectiv situatia .

Rasturnare de situatie pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Anuntul facut de patronul ucrainean despre despartirea de roman

Ieri presa sportiva din toata Europa scria cu litere de-o schioapa de decizia celor de la Dynamo Kiev de a-l aduce pe banca de antrenor pe cel mai titrat antrenor roman al momentului, Mircea Lucescu, pentru 3 milioane de euro pe sezon. Rasturnare de situatie pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev Dupa mai bine de .

Ce se intampla cu pensiile si alocatiile in cele din urma? Anuntul facut de Violeta Alexandru

Violeta Alexandru a vorbit, marti seara, despre situatia cresterii pensiilor si alocatiilor. Potrivit acesteia, verdictul urmeaza sa fie dat de ministrul Finantelor, Florin Citu, care va incheia foarte curand bilantul cheltuielilor, respectiv situatia incasarilor dupa aceasta perioada depandemie.

Mihai Margineanu, decizie radicala. Nimeni nu stia ca a facut asta

Mihai Margineanu a profitat de ridicarea starii de urgenta, implicit a regulilor de deplasare in afara tarii, si dus a fost. Acum, e plecat de acasa de o luna si s-a obisnuit cu lipsa concertelor. Am auzit ca in tara merge din ce in ce mai rau. Mihai Margineanu, plecat de acasa de o luna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )