Libnet.ro
UNICEF

16:15

DECIZIE SOC pentru PENSIONARI! Toti ROMANII care au lucrat iNAINTE de 1 aprilie 2001 sunt GRAV AFECTATI

B1 B1,
DECIZIE SOC pentru PENSIONARI! Toti ROMANII care au lucrat iNAINTE de 1 aprilie 2001 sunt GRAV AFECTATI

Vesti proaste pentru romanii care au lucrat inainte de 1 aprilie 2001, in aceste conditii. Pensiile lor vor fi afectate. Anuntul a fost facut chiar de Casa Nationala de Pensii. continuă pe B1

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Toti soferii care vor transporta buletinele de vot, verificati de politisti cu aparatul alcooltest

Toti soferii care efectueaza transportul buletinelor catre sectiile de votare din Bucuresti vor fi testati cu aparatele alcooltest, politistii urmand sa verifice.

ASTIA voteaza! Problema de matematica: Aria cercului format de romanii care au votat in turul II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE (FOTO)

Partidul National Liberal expune o ironizeaza, duminica, pe Viorica Dancila, intr-o postare pe Facebook. Cum ar spune cineva: Astia voteaza! Daca romanii care au votat pana la ora 15. 00 ar.

Curs valutar BNR pentru luni, 25 noiembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar! Dupa cresterea surprinzatoare a monedei Euro, vineri a scazut. Iata unde se situeaza acesta acum si care sunt valorile celorlalte monede de circulatie internationala? Curs BNR pentru luni, 25 noiembrie Cursul din ziua de vineri, 22 noiembrie, a indicat o scadere usoara a monedei Euro, dupa .

Problema de matematica postata de PNL pe Facebook in ziua alegerilor: Daca romanii care au votat pana la ora 15.00 ar forma un cerc, aria lui ar fi...

PNL posteaza pe Facebook o problema de matematica valabila pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, ora 15.

COD ROSU de FURTUNA in Grecia. Ce se intampla cu romanii care se afla pe taramurile elene

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila si Serviciul de meteorologie.

Facebook si Google, o amenintare pentru drepturile omului: studiul care iti schimba perspectiva

Facebook si Google au un model de business foarte profitabil construit in defavoarea intimitatii tale, iar un nou raport atrage atentia asupra modului in care incalca drepturile.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )