Libnet.ro
UNICEF

05:00

COD ROSU de FURTUNA in Grecia. Ce se intampla cu romanii care se afla pe taramurile elene

B1 B1,
COD ROSU de FURTUNA in Grecia. Ce se intampla cu romanii care se afla pe taramurile elene

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila si Serviciul de meteorologie. continuă pe B1

ATENTIE, ROMANI! COD ROSU de VREME REA! Ce zone trebuie EVITATE!

MAE ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa ajunga in Republica Franceza asupra conditiilor meteo nefavorabile din aceasta tara, ce se vor manifesta si pe parcursul zilelor de duminica si.

ATENTIE, ROMANI! COD ROSU de VREME REA! Ce zone trebuie EVITATE!

Ministerul de Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa ajunga in Italia asupra conditiilor meteo nefavorabile din aceasta tara, ce se vor manifesta si pe parcursul zilei de duminica, 24.

Alegeri prezidentiale 2019. Prima zi a votului in strainatate s-a incheiat in Europa, Asia, Africa si Australia. O sectie de votare din Italia, evacuata din cauza unui cod rosu de inundatii

Prima zi a votului in strainatate pentru alegerile prezidentiale 2019 s-a incheiat in 777 de sectii de votare din Europa, Asia, Africa si Australia, iar pana vineri, la ora ora 24. 00 ora Romaniei) 94. 334 de cetateni romani si-au exercitat dreptul de vot. Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunt ca o sectie de votare din Italia a fost evacuata din cauza unui cod rosu de inundatii, dar procesul electoral nu a fost afectat.

DECIZIE SOC pentru PENSIONARI! Toti ROMANII care au lucrat iNAINTE de 1 aprilie 2001 sunt GRAV AFECTATI

Vesti proaste pentru romanii care au lucrat inainte de 1 aprilie 2001, in aceste conditii. Pensiile lor vor fi afectate. Anuntul a fost facut chiar de Casa Nationala de Pensii.

ASTIA voteaza! Problema de matematica: Aria cercului format de romanii care au votat in turul II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE (FOTO)

Partidul National Liberal expune o ironizeaza, duminica, pe Viorica Dancila, intr-o postare pe Facebook. Cum ar spune cineva: Astia voteaza! Daca romanii care au votat pana la ora 15. 00 ar.

Avertisment MAE pentru romanii din Italia, chiar in ziua alegerilor: Este cod rosu si portocaliu de vreme rea

Ministerul Afacerilor Externe ii informeaza pe cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Italiana ca au fost emise coduri rosu si portocaliu de vreme.

Atentionare de calatorie: Risc ridicat de furtuni, in mai multe regiuni din Grecia. A fost emis cod rosu

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde in mai multe regiuni este risc ridicat de producere a unor furtuni, fiind emise coduri rosu si portocaliu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )