Libnet.ro
UNICEF

11:15

Decizie de ultima ora in cazul navei scufundate in Portul Midia. Cum se incearca salvarea oilor care sunt inca in viata

Adevărul Adevărul,
Decizie de ultima ora in cazul navei scufundate in Portul Midia. Cum se incearca salvarea oilor care sunt inca in viata

Operatiunile de salvare a animalelor care sunt inca in viata pe nava vor continua si noaptea. in acest sens se vor realiza noi cai de acces in interiorul vasului. continuă pe Adevărul

Miile de oi scufundate in Portul Midia au ajuns in presa internationala. Ce scriu BBC si The Guardian despre navele mortii

Presa internationala relateaza pe larg despre nava sub pavilion Palau, care s-a rasturnat, duminica, in Portul Midia cu peste 14. 000 de oi l abord.

Autoritatile au reluat operatiunile pentru aducerea la cheu a navei rasturnate in Portul Midia La bordul ambarcatiunii se aflau 22 de persoane si 14.000 de oi

Autoritatile au reluat, luni dimineata, operatiunile pentru aducerea la cheu a navei rasturnate in Portul Midia si la bordul careia se afla 14. 000 de oi, urmand sa incerce sa inlature incarcatura.

EXCLUSIV De ce s-ar fi sistat operatiunile de salvare a celor peste 14.000 de oi din nava scufundata in Portul Midia. Animal International: Asiguratorul poate considera ca operatiunea de salvare este mai scumpa decat viata animalelor (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV Animals International a trimis o echipa de observare in portul Midia pentru a supraveghea operatiunea de salvare a celor 14. 600 de oi care se aflau la bordul navei Queen Hind. Din pacate operatiunea de.

Continua salvarea oilor vii de pe navascufundata in Portul Midia: Nu vrem sa intrerupem lucrurl nici dupa lasarea intunericului (IMAGINI DRAMATICE)

Continua salvarea oilor vii de pe navaQueen Hind, scufundata in Portul Midia. AsociatiaLetea Wild Horsess-a implicat in acest caz, iar dupa aproape 72 de ore de la rasturnarea navei.

VIDEO Cum a plecat cu probleme din Portul Midia nava scufundata in mare. Echipajul s-a salvat in ultima clipa, 14.000 de oi au murit

Incidentul naval s-a produs duminica, 24 noiembrie, in Portul Midia. Queen Hind, o nava sub pavilion Palau, care transporta 14. 000 de oi catre Libia, s-a scufundat in Portul Midia. Echipajul s-a salvat in ultimul moment, doar un marinar suferind un soc hipotermic dupa ce a cazut in mare.

VIDEO O nava cu peste 14.600 de oi s-a scufundat partial, in Portul Midia. Este in curs operatiunea de salvare a animalelor - UPDATE

O nava cu peste 14. 000 de oi s-a scufundat partial, duminica, in Portul Midia. Unul dintre marinari a cazut peste bord si a fost salvat de catre autoritatile portuare, atat el, cat si colegii sai preluati de pe nava fiind adusi in siguranta, la cheu. Aproximativ 40 de oi din cele 14. 600 aflate la bordul vasului au fost salvate pana la ora 16,30, scrie Agerpres.

O nava cu 14.600 de oi, scufundata in Portul Midia. Primele imagini de la fata locului

Un marinar de pe o nava din Portul Midia, incarcata cu 14. 600 de oi, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce vasul lui s-ar fi rasturnat pe o parte. Barbatul a cazut in apa. O nava cu 14. 600 de ori, scufundata in Portul Midia Conform politistilor constanteni, un apel la 112 a alertat, duminica, .

Premierul va analiza situatia miilor de oi inecate in Portul Midia. Ludovic Orban: ii vom elibera din functii pe cei responsabili (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca va face o evaluare in privinta situatiei din Portul Midia, unde un vas s-a rasturnat avand la bord 22 de marinari si 14. 600 de oi, si va lua masurile ce se impun i.

Primele imagini cu OILE salvate de pe nava scufundata in Portul Midia. Anuntul ISU Dobrogea, la aproape 72 de ore de la incident (VIDEO)

Imagini dramatice cu oile de pe navaQueen Hind, scufundata in Portul Midia. Abia dupa aproape 72 de ore, in momentul cand Asociatiile de animale au ajuns pe nava, s-au activat si.

Imagini DRAMATICE cu o parte din oile care sunt in viata, dupa mai bine de 48 de ore de AGONIE pe vaporul din Portul Midia (VIDEO)

Imagini cutremuratoare pe vasul plin de oi care s-a scufundat, duminica, in Portul Midia. Un reprezentant al Asociatiei Arca Animal -Letea Wild Horses a urcat pe nava, marti, la mai bine de 48 de ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )