Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Cum a plecat cu probleme din Portul Midia nava scufundata in mare. Echipajul s-a salvat in ultima clipa, 14.000 de oi au murit

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum a plecat cu probleme din Portul Midia nava scufundata in mare. Echipajul s-a salvat in ultima clipa, 14.000 de oi au murit

Incidentul naval s-a produs duminica, 24 noiembrie, in Portul Midia. Queen Hind, o nava sub pavilion Palau, care transporta 14. 000 de oi catre Libia, s-a scufundat in Portul Midia. Echipajul s-a salvat in ultimul moment, doar un marinar suferind un soc hipotermic dupa ce a cazut in mare. continuă pe Adevărul

ANIMALS INTERNATIONAL: Incidentul din portul Midia putea fi evitat daca Romania nu ar mai exporta animale vii

Incidentul din portul Midia, in care vaporul Queen Hind incarcat cu 14. 600 de oi s-a rasturnat, duminica dimineata, putea fi evitata daca existau proceduri pentru astfel de situatii de urgenta si, mai ales, daca Romania ar exporta carne in loc de animale vii, sustine organizatia Animals International, potrivit unui comunicat.

ANSVSA, reactie dupa tragedia din Portul Midia: Animalele din vasul scufundat erau sanatoase si apte pentru transport

Vaporul incarcat cu 14. 600 de oi, care s-a scufundat partial pe bordul drept, duminica dimineata, in bazinul Portului Midia, a fost autorizat sanitar-veterinar in luna martie a anului 2019, in conformitate cu.

Tragedia din Portul Midia, unde o nava care transporta 14.600 de oi s-a scufundat: Pana acum au fost salvate doar 32 de oi, dar operatiunile de slavare continua!

Interventia pentru salvarea a cat mai multor oi continua in portul Midia, unde o nava care transporta 14. 600 de oi nu a apucat sa mai iasa in larg dupa ce s-a inclinat si a inceput sa ia apa. La fata.

Ministrul Agriculturii, dupa tragedia din Portul Midia: Am atras atentia inca de anul trecut asupra neconformitatilor privind bunastarea si sanatatea animalelor in timpul transportului

Ministrul Agriculturii, Nechita-Adrian Oros, a intervenit dupa evenimentele de la Portul Midia unde o nava care transporta 14. 600 de oi nu a apucat sa mai iasa in larg dupa ce s-a inclinat si a inceput sa ia ap.

O nava se scufunda in Portul Midia. Ce s-a intamplat cu echipajul si animalele de pe vas - VIDEO si FOTO

O nava plina cu oi este in pericol de scufundare in Portul Midia. Nava este rasturnatasi este in pericol iminent. Numele vaporului este Queen Hind, sub pavilion Palau. A fost construita in 1980, are.

O nava se scufunda in Portul Midia. Ce s-a intamplat cu echipajul si animalele de pe vas -VIDEO

O nava plina cu oi este in pericol de scufundare in Portul Midia. Nava este rasturnatasi este in pericol iminent. Numele vaporului este Queen Hind, sub pavilion Palau. A fost construita in 1980, are.

VIDEO Imaginile groazei pe nava scufundata in Portul Midia. Zeci de oi moarte plutesc pe mare

Nava Queen Hind trebuia sa plece din Portul Midia cu destinatia Libia, dar s-a scufundat in apropierea cheului. Avea la bord 14. 600 de oi vii, dintre care doar 32 au fost salvate.

O nava cu 14.600 de oi, scufundata in Portul Midia. Primele imagini de la fata locului

Un marinar de pe o nava din Portul Midia, incarcata cu 14. 600 de oi, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce vasul lui s-ar fi rasturnat pe o parte. Barbatul a cazut in apa. O nava cu 14. 600 de ori, scufundata in Portul Midia Conform politistilor constanteni, un apel la 112 a alertat, duminica, .

VIDEO O nava cu peste 14.600 de oi s-a scufundat partial, in Portul Midia. Este in curs operatiunea de salvare a animalelor - UPDATE

O nava cu peste 14. 000 de oi s-a scufundat partial, duminica, in Portul Midia. Unul dintre marinari a cazut peste bord si a fost salvat de catre autoritatile portuare, atat el, cat si colegii sai preluati de pe nava fiind adusi in siguranta, la cheu. Aproximativ 40 de oi din cele 14. 600 aflate la bordul vasului au fost salvate pana la ora 16,30, scrie Agerpres.

Catastrofa in Portul Midia: Doar DOUA OI din cele peste 14.000 aflate pe nava scufundata au fost SALVATE (VIDEO)

In Portul Midia, onava plina cu mii de oi s-a scufundat. Unul dintre marinari a cazut peste bord si a intrat in soc hipotermic. Acesta fost salvat si, in prezent, i se acorda ingrijiri medicale. Restul ma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )