Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, fara permisie de ziua lui: sarbatoreste varsta de 57 de ani dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, fara permisie de ziua lui: sarbatoreste varsta de 57 de ani dupa gratii

Directorul penitenciarului Rahova i-a refuzat vineri cererea fostului presedinte al PSD, Liviu Dragnea, de a beneficia de o permisie astazi cu ocazia zilei sale de nastere, cand implineste 57 de ani. Desi fusese aprobata initial de catre comisia penitenciarului, permisia a fost refuzata la scurt timp dupa ce informatia a ajuns in presa. continuă pe Adevărul

Rasturnare totala de situatie pentru Liviu Dragnea. Cererea de permisie de o zi i-a fost respinsa

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare, ar putea sa se bucure de libertate pret de o zi. Ce va face fostul presedinte al PSD pentru asta si cum s-ar putea indeplini dorinta sa?Iata declaratiile fostei sale avocate! Update: Rasturnare de situatie in cazul lui Dragnea! Socoteala din targ nu s-a potrivit .

UPDATE- Liviu Dragnea nu mai iese din inchisoare de ziua lui. Cererea a fost respinsa de conducerea Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea nu va mai iesi din inchisoare pentru o zi, dupa ce conducerea Penitenciarului Rahova a respins cererea sa de permisie, au precizat pentru Mediafax surse din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP). Initial, solicitarea pentru permisie fusese aprobata de o comisie a penitenciarului.

Liviu Dragnea, ANIVERSARE dupa gratii: Mesajul de suflet pe care PSD Teleorman si Codrin Stefanescu i l-au transmis conducatorului mult iubit: Te asteptam acasa, camarade! (FOTO)

Liviu Dragnea implineste 57de ani si isi va petrece ziua de nastere tot in puscarie, dupa ce directorul Penitenciarului Rahova a refuzat cererea de permisie pentru o zi a fostului lider PSD.

Liviu Dragnea a solicitat si a primit o zi de permisie din Penitenciarul Rahova

ACTUALIZARE - Chiar daca initial sursele din sistemul penitenciar spuneau ca Liviu Dragnea va iesi pentru o zi din inchisoare, conducerea penitenciarului Rahova a transmis ca directorul institutiei a respins cererea de eliberare a fostului presedinte al PSD. ----- Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a solicitat si a primit o zi de permisie din Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsa de 3 ani si jumatate de inchisoare.

Directorul de la Rahova a refuzat permisia de o zi a lui Liviu Dragnea

UPDATE: Directorul de la Rahova a refuzat eliberarea lui Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, ar fi primit o zi de permisiedin Penitenciarul Rahova, potrivit unor surse din cadrul Administratiei.

La loc comanda. Liviu Dragnea, refuzat de conducerea inchisorii Rahova. Permisia i-a fost anulata

Liviu Dragnea nu va beneficia de o zi de permisie, dupa ce conducerea Penitenciarului Rahova i-a respins cererea pentru o zi in libertatea. Fostul presedinte PSD executa o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare.

Lacrimi si poezie de ziua lui Liviu Dragnea, inchis la Rahova

Fostul lider PSD si-a sarbatorit ziua de nastere in spatele gratiilor penitenciarului Rahova, unde a primit vizita celor doi copii si a iubitei sale, Irina Tanase. Codrin Stefanescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a declarat ca acesta a ramas puternic, insa nu optimist.

Irina Tanase, poezie emotionanta de ziua lui Liviu Dragnea: Si te iubesc cu patima avuta...

Iubita lui Liviu Dragnea i-a transmis acestuia un mesaj de ziua lui. Irina Tanase a postat o poezie de dragoste pe contul ei de Instagram. Poezia de dragoste scrisa de britanica Elizabeth Barrett Browning. Cum.

Codrin Stefanescu, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea: Sa fii puternic, camarade! Te asteptam acasa

Codrin Stefanescu, fostul secretar alPSD in perioada in care Liviu Dragnea a fost presedintele partidului, a transmis un mesaj fostului lider, de ziua acestuia. Astazi e ziua lui de nastere! Iar prietenii nu.

PSD Teleorman , mesaj de ziua lui Liviu Dragnea

Membrii PSD Teleorman au postat pe Facebook un mesaj de ziua lui Liviu Dragnea, care implineste 57 de ani, numindu-l patriotul care le-a insuflat in ultimii ani puterea de a continua sa lupte pentru Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )