Libnet.ro
UNICEF

09:31

Liviu Dragnea, cadouri din puscarie pentru logodnica sa? Ce a primit Irina Tanase si a vrut sa arate tuturor

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, cadouri din puscarie pentru logodnica sa? Ce a primit Irina Tanase si a vrut sa arate tuturor

Irina Tanase isi tine la curent prietenii din mediul online cu diverse postari. Tanara le arata adesea ce face, in absenta lui Liviu Dragnea, iar de curand a impartasit cu internutii o surpriza pe care i-a facut-o chiar seful PSD. Desi se afla in spatele gratiilor, acesta este foarte atent fata de iubita lui si . continuă pe Playtech

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi in luna noiembrie

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

Liviu Dragnea iese din inchisoare in noiembrie. Pentru o zi

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, iese din inchisoare, la sase luni dupa momentul in care a fost inchis. Dragnea a primit o zi de invoire, pe 5 noiembrie, sustin surse citate de Antena.

UPDATE- Liviu Dragnea nu mai iese din inchisoare de ziua lui. Cererea a fost respinsa de conducerea Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea nu va mai iesi din inchisoare pentru o zi, dupa ce conducerea Penitenciarului Rahova a respins cererea sa de permisie, au precizat pentru Mediafax surse din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP). Initial, solicitarea pentru permisie fusese aprobata de o comisie a penitenciarului.

Liviu Dragnea aniverseaza 57 de ani in puscarie. Imagini unice cu fostul lider PSD in scoala generala

Liviu Dragnea a implinit 57 de ani. Fostul lider PSD isi aniverseaza ziua de nastere in Penitenciarul Rahova, unde isi ispaseste condamnarea de 3 ani si 6 luni de inchisoare din dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Social-democratii i-au trimis mai multe mesaje cu ocazia zilei de nastere. Liviu Dragnea aniverseaza 57 de ani in .

Liviu Dragnea, ANIVERSARE dupa gratii: Mesajul de suflet pe care PSD Teleorman si Codrin Stefanescu i l-au transmis conducatorului mult iubit: Te asteptam acasa, camarade! (FOTO)

Liviu Dragnea implineste 57de ani si isi va petrece ziua de nastere tot in puscarie, dupa ce directorul Penitenciarului Rahova a refuzat cererea de permisie pentru o zi a fostului lider PSD.

Florin Roman (PNL), despre Liviu Dragnea: Vii in sandale, cu sosete flausate la Bucuresti, furi o tara intreaga si... la ce i-a folosit? L-a dus la puscarie

Deputatul liberal Florin Roman a declarat, sambata, la reuniunea Ligii Alesilor Locali ai PNL, ca Liviu Dragnea a venit in sandale si sosete flausate la Bucuresti, unde a furat, dar acest lucru nu i-a.

Irina Tanase si Valentin Dragnea au venit la Rahova cu daruri pentru Liviu Dragnea

Irina Tanase, impreuna cu Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, a sosit, luni dupa-amiaza, la Penitenciarul Rahova, acolo unde Liviu Dragnea este incarcerat. Cei doi nu au facut declaratii.

Rasturnare totala de situatie pentru Liviu Dragnea. Cererea de permisie de o zi i-a fost respinsa

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare, ar putea sa se bucure de libertate pret de o zi. Ce va face fostul presedinte al PSD pentru asta si cum s-ar putea indeplini dorinta sa?Iata declaratiile fostei sale avocate! Update: Rasturnare de situatie in cazul lui Dragnea! Socoteala din targ nu s-a potrivit .

Liviu Dragnea a solicitat si a primit o zi de permisie din Penitenciarul Rahova

ACTUALIZARE - Chiar daca initial sursele din sistemul penitenciar spuneau ca Liviu Dragnea va iesi pentru o zi din inchisoare, conducerea penitenciarului Rahova a transmis ca directorul institutiei a respins cererea de eliberare a fostului presedinte al PSD. ----- Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a solicitat si a primit o zi de permisie din Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsa de 3 ani si jumatate de inchisoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )