Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie de ultima ora a lui Vladimir Putin. Adversarii politici, contrariati de aceasta masura total neasteptata

Playtech Playtech,
Decizie de ultima ora a lui Vladimir Putin. Adversarii politici, contrariati de aceasta masura total neasteptata

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a demis pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai, Vladislav Surkov. Strategul secret a fost cunoscut drept cardinalul gri din Rusia datorita influentei sale din culise asupra presedintelui. Decizie de ultima ora a lui Vladimir Putin Vladislav Surkov a fost vazut ca un asistent care l-a ajutat Putin sa-si . continuă pe Playtech

Administratia Vladimir Putin il acuza din nou pe Donald Trump ca afecteaza pacea si securitatea la nivel mondial

Donald Trump este din nou acuzat de Administratia rusa Vladimir Putin, pentru faptul ca America vrea sa dobandeasca spatiul. Aceasta decizie afecteaza securitatea si pacea nationala. Unde vrea Trump sa plaseze rachetele? Administratia Vladimir Putin il acuza din nou pe Donald Trump Statele Unite intentioneaza instalarea rachetelor in Europa, Asia si pe insulele din Oceanul .

VIDEO Vladimir Putin, interpelat de o femeie din Sankt Petersburg, care l-a intrebat cum poate trai cu 160 de euro pe luna

Presedintele rus a fost interpelat miercuri de o femeie din Sankt Petersburg, orasul natal al lui Vladimir Putin, care l-a intrebat cum poate trai cu un salariu lunar sub 160 de euro, scrie AFP.

Vladimir Putin si-a concediat unul dintre cei mai importanti consilieri

Presedintele rus Vladimir Putin l-a concediat pe Vladislav Surkov, unul dintre consilierii sai emblematici, arhitect al verticalei puterii, relateaza AFP.

Vladimir Putin il demite pe unul dintre consilierii sai emblematici

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis, marti, pe unul dintre consilierii sai cei mai emblematici, Vladislav Surkov, arhitectul verticalei puterii, despre a carui plecare s-a scris de mai multe saptamani, relateaza AFP.

Ultima ora! Ce au decis anchetatorii in cazul lui Mario Iorgulescu. Cati ani de inchisoare risca fiul sefului de la LPF

Mario Iorgulescu este in prezent acuzat de omor si risca multi ani de puscarie. Procurorii au emis, marti, un mandat de arestare in lipsa pe numele sau. Ce s-a intamplat in cazul sau. Ultima ora! Ce au decis anchetatorii in cazul lui Mario Iorgulescu Incadrarea i-a fost schimbata, dupa ce s-a finalizat raportul cercetarilor la .

Ultima ora! Florin Petrescu, Axinte din Vacanta Mare, audiat la DNA. Ce acuzatii i se aduc

Actorul Florin Petrescu, Axinte din Vacanta Mare, este audiat la DNA, in aceste momente. Artistul este suspectat intr-un dosar de trafic de influenta. Petrescu ar fi luat cateva mii de euro de la managerul unui spital, pentru ca cel din urma sa nu denigreze activitatea unitatii sanitare. Comediantul se apara: Nici vorba de asa ceva, .

Impact.ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea. Decizia de ultima ora a artistei

Delia este una dintre cele mai talentate si nonconformiste artiste de la noi. Este evident ca cea mai mare calitate a artistei este vocea, motiv pentru care aceasta a decis sa-si asigure vocea pentru o suma considerabila. Impact. ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea Potrivit surselor Impact. ro, Delia si-a facut o asigurare de .

Cartele prepay doar cu buletinul? Decizia de ultima ora care schimba legea

Cazul Caracal a readus in discutia achizitia de cartele prepay doar cu buletinul. Legea a ajuns la Curtea Constitutionala si acum avem o decizie pe tema asta. Curtea Constitutionala a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )