Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vladimir Putin si-a concediat unul dintre cei mai importanti consilieri

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin si-a concediat unul dintre cei mai importanti consilieri

Presedintele rus Vladimir Putin l-a concediat pe Vladislav Surkov, unul dintre consilierii sai emblematici, arhitect al verticalei puterii, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Surpriza generala: Tudor Gheorghe a dezvaluit ce PENSIE are! Sunt unul dintre cei mai BOGATI romani...

La 74 de ani, Tudor Gheorghe este in continuare un artist de succes, multe dinconcertele sale fiind sold out. Mereu sincer in declaratii, maestrul a dezvaluit ce pensie incaseaza lunar. Dupa o.

Semigreul romanesc, unul dintre cei mai puternici cai din lume. Poate tracta de peste doua ori greutatea sa

Rasa de cai de forta a fost creata la Herghelia Rusetu acum aproape patru decenii din incrucisarea a trei rase, mostenind de la acestea calitatile care il fac util pentru muncile din agricultura si silvicultura.

Romanii au castigat sase medalii la unul dintre cele mai tari concursuri internationale de schi

O romanca a castigat ambele curse la cea de-a treia editie a competitiei de schi alpin de nivel inte.

Vladimir Putin il demite pe unul dintre consilierii sai emblematici

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis, marti, pe unul dintre consilierii sai cei mai emblematici, Vladislav Surkov, arhitectul verticalei puterii, despre a carui plecare s-a scris de mai multe saptamani, relateaza AFP.

Administratia Vladimir Putin il acuza din nou pe Donald Trump ca afecteaza pacea si securitatea la nivel mondial

Donald Trump este din nou acuzat de Administratia rusa Vladimir Putin, pentru faptul ca America vrea sa dobandeasca spatiul. Aceasta decizie afecteaza securitatea si pacea nationala. Unde vrea Trump sa plaseze rachetele? Administratia Vladimir Putin il acuza din nou pe Donald Trump Statele Unite intentioneaza instalarea rachetelor in Europa, Asia si pe insulele din Oceanul .

Top 10 miliardari: cum si-au facut banii cei mai bogati tineri din lume

In ultimul deceniu, miliardarii la nivel global au devenit din ce in ce mai tineri, iar domeniile in care activeaza sunt dintre cele mai diverse. Din acest motiv, merita avut in vedere un top.

Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus. Raspunsul specialistilor, dupa ce au studiat pacientii din China

Oficiali chinezi au dat detalii despre persoanele cele mai expuse la coronavirus. Raspunsul specialistilor vine de la un studiu facut pe pacientii infectati aflati in China. Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus Primlele detalii despre cele 44. 000 de cazuri cu coronavirus, au fost facute publice de catre oficialii chinezi. Acesta este cel mai .

Cei mai ghidusi papuci de mireasa sunt niste tenisi: de ce au fost creati de Converse

In cazul in care pui accent pe confort si relaxare in ziua nuntii, din pozitia de mireasa, s-ar putea sa cochetezi cu ideea achizitiei unei perechi de tenisi Converse, editia de nunta. intr-un mod ciudat, dar nu foarte, Converse a initiat o campanie de marketing foarte interesanta pentru cea mai noua pereche de tenisi albi .

Politico: Cine sunt cei mai periculosi oameni din lume?

Cei mai periculosi lideri din lume sunt cei aflati acum in functie? - se intreaba Politico, care noteaza, in contextul Conferintei de Securitate care se desfasoara zilele acestea la Munchen, ca printre invitati se afla ministri de externe ai unor state responsabile de asasinate pe teritoriu strain, Rusia si Arabia Saudita, dar ca amenintarile vin si din interior.

Cine sunt cei mai tineri 10 miliardari din lume si cum si-au facut averile

Fie ca se datoreaza mostenirilor extravagante, imperiilor de afaceri de familie sau succeselor antreprenoriale proprii, in ziua de astazi exista mai multi tineri miliardari ca niciodata. Cel mai tanar miliardar existent in prezent are doar 22 de ani, in timp ce cel de-al zecelea tanar are doar 32 de ani, scrie Investopedia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )