Libnet.ro
UNICEF

19:00

Decizie de ultima ora a presedintelui Iohannis in timpul inmormantarii Regelui Mihai

Antena3 Antena3,
Decizie de ultima ora a presedintelui Iohannis in timpul inmormantarii Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste, sambata, la ora 14,30, la Palatul Cotroceni, pe Regele Juan Carlos I si Regina Sofia ai Spaniei, pe Marele Duce de Luxemburg si pe Regele Carl al XVI-lea Gustaf. continuă pe Antena3

Moment emotionant in timpul inmormantarii Regelui Mihai. 400 de preoti au aprins luminarile in acelasi timp

Imagine impresionanta la Manastirea din Curtea de Arges, locul unde a fost inmormantat Regele Mihai. La iesirea din lacasul de cult, dupa slujba, drumul ultimului Rege al Romaniei a fost.

Programul presedintelui Iohannis in ziua inmormantarii Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat rpezenta la funeraliile Regelui Mihai. Potrivit Administratiei Prezidentiale, la ora 09:50 presedintele va sosi la Palatul Regal, in Sala Tronului, unde.

Decizie de ultima ora luata de Primaria Capitalei

Luminitele de sarbatori din Capitala nu vor mai fi aprinse miercuri seara, ca omagiu adus Regelui Mihai I. in cursul acestei zile, pe marile bulevarde a fost deja arborat in berna drapelul.

Amanunte de ULTIMA ORA despre inmormantarea Regelui Mihai: Ce se intampla acum la Curtea de Arges

Amanunte de ultima ora de la inmormantarea Majestatii Sale, Regele Mihai. Ultimele vesti de la Curtea de Arges spun ca peste 10. 000 de oameni sunt asteptati la inmormantarea de la.

Ministrul Muncii, masuri de ULTIMA ORA pentru angajatori

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a anuntat, joi, masuri de ultima ora pentru angajatori. PSD-ista a anuntat ca a pregatit o hotarare de Guvern care prevede prelungirea termenului limita de trimitere.

Mesajul presedintelui Iohannis din cartea de condoleante de la Peles

Klaus Iohannis a sosit, miercuri, la Castelul Peles pentru a-i aduce ultimul omagiu regelui Mihai. Presedintele Romaniei a depus o coroana de flori si a aprins o lumanare la intrarea in Castelul.

Decizie-soc in media romaneasca! Pro TV a facut un anunt de ultima ora

Pro TV a decis sa reia emisiune Fort Boyard, dupa ce i-a intrerupt difuzarea la inceputul lunii noiembrie. Editia a sasea a fost programata pe 24 decembrie, de la ora 22. 45, dupa episodul.

S-a aflat in urma cu PUTIN TIMP! Modificarea CODURILOR PENALE ... DECIZIE de ULTIMA ORA lui Florin Iordache

Comisia parlamentara speciala condusa de Florin Iordache, autorul OUG13, va incepe lunea viitoare discutiile pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala, informeaza.

Principesa Margareta, BOLNAVA?! S-a intamplat chiar in timpul FUNERALIILOR Regelui Mihai. Nimeni nu a bagat de SEAMA atunci

Principesa Margareta este foarte afectata de moartea Regelui. in vara anului 2016 si-a pierdut mama, iar in urmacu cateva zile si tatal. Dupa moartea mamei sale, anul trecut,.

Ce restrictii de circulatie vor fi impuse in Bucuresti in timpul funeraliilor Regelui Mihai I

Politia Romana a prezentat miercuri restrictiile de circulatie care vor fi impuse in Bucuresti pana in data de 16 decembrie, restrictii impuse de organizarea funeraliilor Regelui Mihai I.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )