Libnet.ro
UNICEF

22:00

Decizie-surpriza luata de Klaus Iohannis in plina criza politica! E oficial!

Antena3 Antena3,
Decizie-surpriza luata de Klaus Iohannis in plina criza politica! E oficial!

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, joi, Parlamentului reexaminarea legii pentru aprobarea Programului carne de porc din fermele romanesti, care are ca scop instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru. continuă pe Antena3

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a afirmat, joi seara, ca a discutat, in ultimele zile cu presedintele Klaus Iohannis. in plina criza politica, seful Executivului a anuntat ca a purtat mai multe discutii, in ultima .

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu Klaus Iohannis

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi seara ca a avut o discutie cu Klaus Iohannis despre criza politica pe care o traverseaza in prezent PSD.

in plina criza politica, premierul Sorin Grindeanu anunta ce activitati va desfasura vineri. Cu cine se va intalni, la Palatul Victoria, seful Executivului

Premierul Sorin Grindeanu, ramas fara membri ai Cabinetului in urma demisiei in bloc de miercuri seara, a publicat, pe site-ul Guvernului, programul sau pentru ziua de vineri.

Sfaturile lui Basescu pentru Grindeanu: Sa-si formeze un Guvern si sa-l prezinte presedintelui. Daca nu, risca sa transforme totul intr-o criza politica

Fostul presedintel Traian Basescu il invata pe Sorin Grindeanu cum sa actioneze in momentul de fata, plecand de la premisa ca nu s-a speritat de Valcov si Dragnea. Astfel, premierul este obligat sa-si faca un nou Guvern, pe care sa-l prezinte presedintelui Iohannis in zilele urmatoare, daca nu, mai bine sa demisioneze, pentru a nu transforma criza din PSD intr-o criza politica a Romaniei.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis are mana libera pentru a se implica in viata politica interna cu ajutorul catuselor

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre impresiile sale in urma vizitei presedintelui Klaus Iohannis in Statele Unite. Cristoiu spune ca .

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu Klaus Iohannis

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi, la Palatul Victoria, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis, fara a preciza in ce zi. intrebat daca a discutat cu presedintele Iohannis in.

Presedintele solicita solutionarea de urgenta a crizei interne din coalitia. Klaus Iohannis, apel catre Dragnea si Tariceanu sa isi rezolve problemele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj prin intermediul purtatorului de cuvant Madalina Puscalau Dobrovolschicerand liderilor coalitiei guvernamentale Liviu Dragnea si Calin.

Lia Olguta Vasilescu sfideaza criticile privind legea salarizarii: Klaus Iohannis nu are niciun motiv sa retrimita legea la Parlament. Chiar daca o retrimite, ea se va vota la fel

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine, in ciuda criticilor primite cu privire la Legea salarizarii unitare, ca presedintele Klaus Iohannis nu are vreun motiv sa trimita actul normativ inapoi.

Presedintele Klaus Iohannis incurajeaza investitiile germane in economia romaneasca

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul landului german Saxonia, Stanislaw Tillich, context in care seful statului roman a incurajat investitiile germane in economia tarii noastre, potrivit Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis: in prezent. rolul societatii civile a devenit unul extrem de puternic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca organizatiile nonguvernamentale demonstreaza ca au o capacitate formidabila de a se solidariza in rezolvarea problemelor, iar rolul societatii civile a devenit unul extrem de puternic in prezent.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )